1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Νέα του μέλλοντος από

Νέα του μέλλοντος από νιγηριάνικα και βραζιλιάνικα μέσα

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βραζιλιάνικης εφημερίδας globoesporte, αναφέρουν ότι η Evrton είναι έτοιμη να δαπανήσει 120€ εκατ για τον επιθετικό της Gremio Soares..

Τι 120€ τώρα λέμε, είμαστε σοβαροί? Προσωπικά το παλικαράκι δεν το έχω δει να μεσουρανεί στα γήπεδα της Βραζιλίας, οπότε αν έχει κάποιος άποψη εκ Βραζιλίας να μας ενημερώσει τι εστί το παιδί, θα ήταν καλό. Επίσης η συνέχεια ακόμη καλύτερη!!!!, ανταγωνιστή έχουμε τη Dortmund, η οποία θέλει να δώσει τον Sancho σε έναν υποψήφιο από την Premiership, η οποία τυχαίνει να είναι και ή δική μας ομάδα!!!!!

Στη Liverpool Echo έδωσε συνέντευξη ο τιτανομέγιστος αμυντικός της ομάδας, ο Joseph Yobo και είπε μερικά πράγματα που αφορούν τον Alex Iwobi, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι με την Arsenal υπήρχε άλλου είδους χημεία διότι ξεκίνησε από τις ακαδημίες της. Οπότε το δέσιμο με το κλαμπ και τους παίκτες ήταν διαφορετικό σε αντίθεση με την Everton που είναι γι’ αυτόν ολοκαίνουρια ομάδα. Πρόσθεσε ότι είναι κακό που αλλάζει προπονητές συνέχεια, μέσα σε διάστημα 2 μηνών άλλαξε 3 προπονητές. Ελπίζει ότι θα μείνουμε σταθεροί με τον Ancelotti, γιατί και αυτό επηρεάζει τους παίκτες και πόσο δε μάλλον τον Iwobi. Αν ενταχθεί στην ομάδα και στο κλίμα της, θα δείξει τα πραγματικά του χαρακτηριστικά ως παίκτης! Γιατί θεωρεί πως ο παίκτης είναι κόσμημα για την Everton, και πρέπει να το εκμεταλλευτούν!

αφησε ενα σχολιο