1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Διαψεύδουν την έλλειψη αφοσίωσης

Διαψεύδουν την έλλειψη αφοσίωσης

Γράψαμε την Δευτέρα για τους δύο παίκτες που έδιωξε απο την προπόνηση ο Unsworth σύμφωνα με ρεπορτάζ του Skysports για έλλειψη αφοσίωσης.Οι δύο παίκτες ομως έσπευσαν άμεσα να διαψεύσουν την έλλειψη αφοσίωσης.

Ο Kevin Mirallas εγραψε στον λογαριασμό του στο instagram Θέλω να πω την αλήθεια ύστερα από ορισμένα κείμενα που γράφτηκαν για εμένα στα media.Δεν αποκλείστηκα από την ομάδα επειδή δεν έδειξα αφοσίωση κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Αυτό ήταν απόφαση του προπονητή.

Απογοητεύτηκα γιατί είμαι πλήρως αφοσιωμένος στην
Έβερτον από την πρώτη ημέρα που ήρθα, το 2012. Δεν μπορώ να δεχτώ
την βαθμολογική μας κατάταξη. Ζητώ συγγνώμη από τον πρόεδρο και
ιδιοκτήτη, τους συμπαίκτες και τον προπονητή, επειδή δεν μπορούσα να
αντιμετωπίσω την απογοήτευσή μου εκείνη τη στιγμή”.
O Morgan Schneiderlin επίσης διέψευσε την έλλειψη αφοσίωσης.Ο Γάλλος μέσος έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter το βράδυ τις ίδιας μέρας “Είδα στον τύπο ιστορίες πως εγώ διώχθηκα απο την προπόνηση.Οι ιστορίες αυτές δεν είναι αλήθεια Είμαι πλήρως αφοσιωμένος στην Έβερτον και θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για την ομάδα και τους οπαδούς στην προπόνηση και στο γήπεδο“.Βέβαια οι δύο παίκτες δεν μπορούσαν να κάνουν και αλλίως αλλά  οι φίλοι της ομάδας ήδη του στόλιζουν στα κοινωνικά δίκτυα για την απόδοση τους την φετινή σεζόν.

I have to restore the truth after some articles in the medias. I was not excluded of the squad due to a lack of commitment during training this was a manager Decision And I was frustrated as I am fully committed in Everton since arriving in 2012 and I can’t accept our actual ranking….I apologize to the president and owner, my team mates and the manager for not being able to cope at that moment with my frustration.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kevin Mirallas (@kmirallas11) στις

αφησε ενα σχολιο