1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Έβερτον η Νάπολι;

Έβερτον η Νάπολι;

   Αρκετές φορές έχουμε αναφερθεί στο ενδιαφέρον της Έβερτον για τον  Gabriel Magalhaes, πλεόν το ενδιαφέρον έρχεται να επιβεβαιωθεί. Ο ατζέντης του Βραζιλιάνου παίκτη της Λιλ, επιβεβαίωσε ότι δύο ομάδες έχουν καταθέσει προσφορά, για τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό.

   Ο ατζέντης Fernando Garcia δήλωσε: Η Έβερτον έκανε μια πρόταση στη Λιλ στην αρχή, ενώ η Νάπολι το έκανε λίγο αργότερα. Ο Gabriel αρέσει στην Νάπολι και στον Gennaro Gattuso ως προπονητή. 

    Ο ατζέντης δεν παρείχε λεπτομέρειες, σχετικά με τις προσφορές που έγιναν από την Έβερτον και την Νάπολι. Ωστόσο, καθιστά σαφές ότι η ομάδα της Λιλ θα λάβει απόφαση, για το αν θα αφήσει τον παίκτη να φύγει φέτος το καλοκαίρι.

    Συγκεκριμένα είπε: “Περιμένουμε από τη Λιλ να μας ενημερώσει εάν σκοπεύei να συνεχίσει (με τον Gabriel). Η απόφαση θα ληφθεί σε λίγες μέρες, αλλά στην πραγματικότητα, δεν μπορώ να πω πότε ακριβώς” 

   Πάντως είναι σαφές ότι οι δύο ομάδες η πρώην και η νυν του Carlo Ancelotti είναι οι βασικοί ανταγωνιστές για την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού.

αφησε ενα σχολιο