1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Στην αναζήτηση ενός coach

Στην αναζήτηση ενός coach και ακόμα η ομάδα χαμένη στη μετάφραση!

 Καθημερινά διαβάζω διάφορα tabloids  ποιοι θα έρθουν και μπλα μπλα… Έχουμε μία λίστα 100 προπονητών από τη Χιλή μέχρι την Κίνα… Δυστυχώς ακόμα ο Branch δεν έχει βρει τον κατάλληλο προπονητή να αναλάβει την ομάδα…

Θα μου πεις τώρα ότι ακόμα είναι νωρίς, όμως μην ξεχνάμε ότι το πρωτάθλημα ξεκινά αρχές Αυγούστου και αν δεν έχει καπαρωθεί ένας προπονητής τα κλειδιά της ομάδας πως θα γίνουν μεταγγραφές? Εκτός και αν γίνουν μεταγγραφές χωρίς να μας νοιάζει ο προπονητής, άρα άλλος κατευθύνει τα ηνία της ομάδας και απλά έχουμε έναν μπροστάρη να πληρώνει τη νύφη μόνο για τα μάτια του κόσμου! Όσο και αν φαίνεται παράξενο δυστυχώς αυτό μου δείχνει ως τώρα!

Μέχρι χθες φαινόταν δεδομένος ο Nuno Santos, αλλά από χθες άλλαξαν τα δεδομένα και ο Moshiri κυνηγά τον Benitez για να αναλάβει τον πάγκο των ζαχαρωτών! Αν θέλετε τη γνώμη μου προφανώς και προτιμώ τον Benitez από τον Santos. Ο ένας έχει μεγαλύτερη εμπειρία για την Premiership σε αντίθεση με τον Πορτογάλο που αν δεν έχει τον Mendez δεξί χέρι δεν ξέρω τι θα έκανε…Κατά πόσο αρέσει σε μία ομάδα να κάνει κουμάντο ένας ατζέντης είναι ειλικρινά awkward. Και στην ομάδα μου δεν θέλω τέτοια μπλεξίματα με δ’ αύτους!

Θέλω να πιστεύω πως το θέμα προπονητή θα λήξει ως το τέλος της εβδομάδα γιατί αρκετά κράτησε το όλο σήριαλ και χαμένη βγαίνει η Everton!

αφησε ενα σχολιο