1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Η χορηγία, η αναβολή

Η χορηγία, η αναβολή και ο Donnarumma

Τρείς ειδήσεις εν μέσω κορονοιού απασχολούν την ειδεοσεογραφία της ομάδας.Αρχικά να ξεκίνήσουμε με τα δυσάρεστα.

   Όπως αποφασίστηκε χθές σε τηλεδιάσκεψη μεταξύ των αγγλικών ομάδων, η πάύση των αγώνων για το αγγλικό ποδόσφαιρο πήρε αναβολή και έτσι δεν πρόκειται να ξεκινήσει πριν τις 30 Απριλίου. Είναι μια απόλυτα λογική απόφαση , καθώς η πανδημία του κορωνοϊού αρχίζει να οξύνεται και στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τα κρούσματα και τους θανάτους  να παρουσίαζουν αύξηση κατά 40% σε μία μόλις ημέρα.

   Στα ευχάριστα μπορούμα να εντάξουμε το θέμα του γηπέδου. Σύμφωνα με την Daily mail η εταιρία

USM του Alisher Usmanov βρίσκεται κοντά στη συμφωνία για την ονομασία του νέου γηπέδου, μια συμφωνία που
αναμένεται να έχει βάθος 10 ετών. Τον Ιανουάριο αποκαλύφθηκε πως η
USM κατέβαλλε ποσό ύψους 30 εκατομμυρίων λιρών, με την προοπτική να γίνει ο βασικός
χορηγός του γηπέδου.Τώρα φέρεται να προσφέρει άλλα 200 εκατομμύρια για να ονομασία του νέου γηπέδου.Να θυμίσουμε πως η USM είναι η εταιρία που κατέχει τα δικαιώματα ονοματοδοσίας του προπονητικού κέντρου της Έβερτον του «Finch Farm», με την συμφωνία να εκπνέει το 2022.

   Τέλος να ασχοληθούμε και με μια αγωνιστική φήμη μια και η Έβερτον γράφεται πως ενδιαφέρεταισύμφωνα με την Gazzetta dello Sport για τον 21 ετών διεθνή τερματοφύλακα της Μίλαν, Gianluigi Donnarumma. Μπορεί πριν λίγο καιρό ο Carlo Ancelotti να δήλωσε πως ο Pickford είναι ο καλύτερος Αγγλος τερματοφύλακας, αλλά οι εμφανίσεις του αυτη την σεζόν δεν γοητεύουν κανέναν και πιθανόν ο Ιταλός τεχνικός να εκτιμάει πως λίγο εντόνος ανταγωνισμός μόνο καλό θα μπορούσε να κάνει στην ομαδα. Η έντυπη έκδοση της La Gazzetta dello Sport να ισχυρίζεται ότι ο Donnarumma σύντομα θα εγκαταλείψει το Σαν Σίρο και να γράφουν την Έβερτον και την Παρί Σεν Ζερμέν ως πιθανότερους προορισμούς του νεαρού διεθνη τερματοφύλακα. 

αφησε ενα σχολιο