1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Αγαπημένες ρήσεις των Eβερτόνιανς

Αγαπημένες ρήσεις των Eβερτόνιανς

Έχουν ακουστεί πολλές ρήσεις για την Έβερτον  μαζέψαμε σε ένα κείμενο μερικές από τις αγαπημένες μας  που έχουν ακουστεί η γραφεί από παίκτες,προπονητές και αντίπαλους, τα μεταφράσαμε (καμια φορά λίγο ελεύθερα  για να μην χαθεί το πραγματικό τους νόημα) και σας τα παραθέτουμε.

“I’d break every bone in my body for any club I play for but I’d die for Everton.”

“Θα έσπαζα κάθε κόκκαλο στο κορμί μου για κάθε ομάδα που έπαιξα αλλά θα πέθαινα για την Έβερτον “

Dave Hickson (Επιθετικός της Έβερτον απο το 1948-1955 και απο το 1955-1959)

“Once Everton has touch you nothing will be the same”


“Μόλις η Έβερτον σε αγγίξει τίποτα δεν θα είναι το ίδιο” 

 Alan Ball (Μέσος της Έβερτον απο το 1966 ως το 1971 μέλός της φημισμένης Holy trinity=Αγίας τριάδας της ομάδας  και Παγκόσμιος πρωταθλητης με την Εθνική Αγγλίας το 1966)

“I have been received more warmly by Everton than I have by Liverpool. It is scandalous that I should have to write these things about the club that I helped build into what it is today.”
 

Έχω λάβει περισσότερη ζεστασία  από την Έβερτον από ό, τι έχω από την Λίβερπουλ. Είναι σκανδαλώδες ότι θα έπρεπε να γράψω αυτά τα πράγματα για τον σύλλογο που βοήθησα να μετατραπεί σε αυτό που είναι σήμερα”Bill Shankly  (Θρυλικός Σκωτσέζος προπονητής  Το όνομα του είναι συνυφασμένο με την ιστορία της Λίβερπουλ που την ανέλαβε από την δεύτερη κατηγορία και την μετέτρεψε σε μία από τις πιο δυνατές ομάδες της Ευρώπης.)

“Everton are a bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters”

Η Έβερτον είναι μεγαλύτερη ομάδα από τη Λίβερπουλ. Οπουδήποτε και αν βρίσκεστε στο Μέρσεϊσαϊντ, πέφτεις πάνω σε υποστηρικτές της Έβερτον”

Greame Souness (Σκωτσέζος θρυλικός μέσος της Λιβερπουλ που κατέκτησε με τους κόκκινους 5 πρωταθλήματα και 3 κύπελλα πρωταθλητριών)

“Football Was Never The Same For Me After I Left Everton And Although I Always Wanted To Win, Losing Never Really Seemed To Hurt Anymore.”

“Το ποδόσφαιρο ποτέ δεν ήταν το ίδιο για μένα αφού έφυγα απο την Έβερτον και παρόλο που πάντα ήθελα να κερδίζω η ήττα ποτε πραγματικά δεν φαινόταν να με πονάει πια”

   

Kevin Ratcliffe  (Ουαλός αμυντικός έπαιξε απο το 1980 ως το 1992 στην Έβερτον)

 “I am joining the people’s football club. The majority of people you meet on the street are Everton fans”

“Εντάζομαι στον ποδοσφαιρικό συλλόγου του λαού. Η πλειοψηφία των ανθρώπων που συναντάς στο δρόμο είναι οπαδοί της Έβερτον”

David Moyes (Τεχνικός της Έβερτον απο το 2002 ως το 2013)

It was the best 10 years of my career, in fact they are the only team I ever actually played for. That’s what happens when you play for Everton, you forget the rest, the rest means nothing.

Ήταν τα καλύτερα 10 χρόνια της καριέρας μου, στην πραγματικότητα είναι η μόνη ομάδα στην οποία πραγματικά έπαιξα. Αυτό συμβαίνει όταν παίζεις για την Έβερτον, ξεχνάς τα υπόλοιπα, τα υπόλοιπα δεν σημαίνουν τίποτα.”

 

Duncan Ferguson (Σκωτσέζος επιθετικός της Έβερτον έπαιξε απο το 1994 ως το 1998 και απο το 2000 ως το 2006 στην ομάδα)

 

αφησε ενα σχολιο