1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Τα σχέδια του Farhad

Τα σχέδια του Farhad Moshiri

Το Greek Toffees σας παρουσιάζει τα σχέδια και τις κινήσεις του Farhad Moshiri, που θα έχουν στόχο να ανεβάσουν επίπεδο την Έβερτον και να την οδηγήσουν στις επιτυχίες.

    1) Στην περίπτωση του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, έχει παρθεί η απόφαση να στηριχθεί μέχρι το τέλος της σεζόν. Η μόνη περίπτωση να αποχωρήσει, είναι να παραιτηθεί ο ίδιος από την ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει εντυπωσιάσει τον Moshiri, όμως του έχει δώσει μια ευκαιρία να αντιστρέψει το κλίμα με την κατάκτηση του κυπέλλου. 2) Στο θέμα ενίσχυσης της ομάδας, πρόθεση του είναι να επενδύσει ένα ποσό μέχρι και εκατό εκατ λίρες. Στόχος του είναι να δημιουργήσει μια πολύ ισχυρή ομάδα, που θα πρωταγωνιστεί στο Αγγλικό ποδόσφαιρο. Ο προπονητής που θα διαχειριστεί αυτή την ομάδα, πρέπει να έχει μεγάλες ικανότητες και να εμφυσήσει το πνεύμα του νικητή στους παίκτες του.

    3) Το γηπεδικό ζήτημα, είναι ζωτικής σημασίας για τον Ιρανό μεγιστάνα. Στόχος του είναι να ξεκινήσει επαφές από το ερχόμενο καλοκαίρι, ώστε να μπουν οι βάσεις για την ανέγερση ενός νέου γηπέδου. Το Goodison Park είναι ένα θρυλικό και πολύ αγαπημένο γήπεδο, όμως δυστυχώς δεν ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις του ποδοσφαίρου. Η ανέγερση νέου γηπέδου, θα οδηγήσει την Έβερτον σε ένα νέο επίπεδο και μια νέα εποχή.

    4) Από το καλοκαίρι που μας έρχεται, θα υπάρξουν εξελίξεις στα θέματα του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας. Ο αντιπρόεδρος Jon Woods αποχώρησε από το Άνφιλντ μόλις η Λίβερπουλ σημείωσε το 3-0 και προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια στο περιβάλλον του Farhad Moshiri. Στις σκέψεις του, είναι να προωθήσει στο διοικητικό συμβούλιο τον Keith Harris. O Harris ήταν πρώην πρόεδρος της Football League, ενώ εργάζεται ως τραπεζικός επενδυτής και χρηματοοικονομικός σύμβουλος σε μεγάλες εταιρίες. 

αφησε ενα σχολιο