1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Προς την έξοδο και

Προς την έξοδο και ο Howard;

Η κριτική που ασκείται από τους φίλους της ομάδας φέτος στον Tim Howard έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, και οι περισσότεροι πλέον υποστηρίζουν πως τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του έχουν περάσει και είναι καιρός να φύγει από την ομάδα.

Μέχρι και ο Roberto Martinez, παρά την, υπερβολική ως ένα βαθμό, στήριξη του, παραδέχθηκε πως δε γνωρίζει αν του χρόνου ο Αμερικάνος τερματοφύλακας θα βρίσκεται του χρόνου στην ομάδα.

Τα νέα έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού όμως, με τους Colorado Rapids να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του, άμεσα, μέσα στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε, καθώς προσπαθούν να χτίσουν μια πιο ανταγωνιστική ομάδα για τη νέα σαιζόν. Είναι λίγο-πολύ γνωστή η προσπάθεια απόκτησης του Πουλίδο από τον Ολυμπιακό, ενώ κινήθηκαν και για την απόκτηση του Alejandro Bedoya από τη Γαλλική Ναντ, χωρίς επιτυχία.

Ο Howard έχει συμβόλαιο για άλλα δυόμισι χρόνια, ενώ οι Αμερικάνοι φίλαθλοι τρέφουν μεγάλο σεβασμό στο πρόσωπο του μετά την απόδοση του στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο, και οι Rapids ψάχνουν τον τρόπο να κάνουν λίγο “θόρυβο”, δεν θα πρέπει να εκπλαγούμε αν έχουμε νέα μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου.

Αυτός ο “θόρυβος” είναι κάτι που η Everton και ο Roberto Martinez μπορούν να εκμεταλλευτούν, και να πάρουν το περισσότερο που μπορούν στην παρούσα φάση…

αφησε ενα σχολιο