1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ανακοινώθηκε και ο Keane!

Ανακοινώθηκε και ο Keane!

H Everton ανακοίνωσε την πέμπτη της μεταγραφική κίνηση μέσα στο καλοκαίρι που διανύουμε, και δεύτερη σήμερα. Ο Michael Keane υπέγραψε θα είναι κάτοικος Λίβερπουλ για τα επόμενα 5 χρόνια, και η μεταγραφή του μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 30 εκ. λίρες!

Όπως ο ίδιος δήλωσε, η παρουσία του Κούμαν στον πάγκο της ομάδας ήταν ο βασικός παράγοντας που τον έκανε να δεχτεί την πρόταση της ομάδας, καθώς αγωνιζόταν στην ίδια θέση με εκείνον, ήταν ένας από τους καλύτερους αμυντικούς όλων των εποχών, και ελπίζει να τον βοηθήσει να βελτιώσει το παιχνίδι του.

Επίσης ο πρόεδρος της ομάδας, Bill Kenwright, έχει καλή σχέση με τους εκπροσώπους του, ενώ ο Steve Walsh είναι παλιός γνωστός του από τη θητεία του στη Leicester και φυσικά είχαν και εκεί μια καλή σχέση την οποία ελπίζει να συνεχίσει.

Ο Keane ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Manchester United και έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα το 2011, σε ηλικία 18 ετών. Ακολούθησαν δανεισμοί στις Leicester, Derby County, Blackburn Rovers και Burnley, η οποία στη συνέχεια τον έκανε δικό της δαπανώντας 2 εκ. λίρες, αλλά με τη United να έχει να λαμβάνει το 25% από την πώληση του παίκτη.

Με τη Burnley κατάφερε να ανέβει στην Premier League, και κάνοντας μια εξαιρετική χρονιά να παραμείνει εκεί, ενώ οι πολύ καλές του εμφανίσεις του έδωσαν μια θέση στο σχήμα της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, με την οποία έχει πλέον και 2 εμφανίσεις.

Καλώς ήρθες στην οικογένεια μας Michael, να είσαι πάντα υγιής, και να χαρείς πολλές επιτυχίες μαζί μας!

αφησε ενα σχολιο