1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Κορονοϊό είχε ο Keane

Κορονοϊό είχε ο Keane

   Ο Michael Keane επιβεβαίωσε ότι είχε μολυνθεί από κορονοϊό, λίγο καιρό μετά την διακοπή της Πρέμιερ λιγκ και πριν από το γενικό lockdown στην Ηνωμένο Βασίλειο.

   Ο Άγγλος διεθνής κεντρικός αμυντικός, έρχεται να επιβεβαίωσει την φήμη που αρχικά κυκλοφόρησε, αλλά στην συνέχεια διαψεύστηκε από την ομάδα, ότι παίκτης της είχε βγει θετικός σε τεστ για τον κορονοϊό.

   Ο 27χρονος δήλωσε Βγήκα για ένα τρέξιμο, έβγαινα συνήθως έξω για τρέξιμο για περίπου 20 λεπτά, αλλά εκείνη την μέρα έπρεπε να σταματήσω μετά από τρεισήμισι λεπτά, επειδή το στήθος μου δεν το ένοιωσα σωστά.Ένοιωσα να αναπνέω βαριά και έπρεπε να σταματήσω και να περπατήσω σπίτι. Ήμουν στο ντους και ξαφνικά νόμιζα ότι θα λιποθυμούσα. Δεν ήταν κάτι που είχα στο παρελθόν. Βγήκα από το ντους, ήμουν βρεγμένος και ξάπλωσα στο κρεβάτι απλά έπρεπε να ξαπλώσω.Δεν το σκέφτηκα πάρα πολύ, ήμουν εντάξει, αλλά ξύπνησα την επόμενη μέρα και ήμουν πολύ άσχημα. Δεν είχα βήχα, αλλά ήμουν ληθαργικός,με  χαμηλή ενέργεια και μετά όταν πήγα για ύπνο εκείνο το βράδυ είχα εφίδρωση για δύο νύχτες.Ήξερα ότι σε αυτό το σημείο κάτι δεν πήγαινε καλά. Το είπα στους φυσιοθεραπευτές και μου έστειλαν ένα τεστ, έφτασε έξι ημέρες αργότερα, οπότε ήδη ένιωθα καλύτερα, αλλά ήταν θετικό. Ακόμα και ετσι πιθανότατα χρειάστηκαν δύο εβδομάδες για να αισθανθώ το στήθος μου στο φυσιολογικό όταν έτρεχα

αφησε ενα σχολιο