1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. “Ικανοποιημένος ο Koeman”

“Ικανοποιημένος ο Koeman”

6 στα 6 εντός έδρας για την Έβερτον το 2017, αν και ο manager παραδέχθηκε πως η ομάδα δεν πραγματοποίησε και την καλύτερη εμφάνιση της.

“Πολύ ικανοποιητικό το σερί μας εντός έδρας. Θέλουμε να έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας, να είμαστε άνετοι, άλλωστε παίζουμε μπροστά στο κοινό μας αλλά βέβαια σήμερα το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει τι ακριβώς συνέβη στο γήπεδο. Η κόκκινη κάρτα ήταν λίγο αυστηρή και έκανε δύσκολο το υπόλοιπο του ματς για τους αντιπάλους, από την άλλη εμείς είχαμε τις φάσεις αλλά δεν τα καταφέρναμε στη τελική πάσα. Είμαστε όμως δυνατοί και μιά ομάδα που θα τιμωρήσει τα λάθη του αντιπάλου ειδικά με παίκτη παραπάνω όπου βρήκαμε και περισσότερους χώρους.”

“Ο Calvert-Lewin ήταν εκτός για 6-7 εβδομάδες μετά τον τραυματισμό αλλά άξιζε την ευκαιρία με βάση την δουλειά που κάνει στην προπόνηση. Σήμερα δεν είχαμε διαθέσιμο τον Mirallas (σ.σ. η γυναίκα του γέννησε) οπότε του έδωσα την ευκαιρία άλλωστε δεν έχει σημασία αν είσαι 18 ή 35, οι καλύτεροι θα ξεκινήσουν βασικοί. Σκόραρε ένα φανταστικό γκολ.”

“Ο Lukaku είναι τρομερός στα τελειώματα και μπορεί το παιχνίδι να μην του πηγαίνει καλά για 85 λεπτά αλλά παραμένει συγκεντρωμένος μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Έτσι και σήμερα είχε την υπομονή και ανταμείφθηκε στο τέλος με τα δύο γκολ. Ο Lukaku και ο Barkley είναι δύο πολύ σημαντικοί παίκτες για μας και θα κάνουμε τα πάντα για να τους κρατήσουμε εδώ. Βέβαια η απόφαση είναι πάντα δική τους.”

αφησε ενα σχολιο