1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Οι λόγοι που έφεραν

Οι λόγοι που έφεραν τον Αllan

   Ο Allan αποκαλύψε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να συνεχίσει την καρίερα στην Έβερτον. 

   Ο διεθνής Βραζιλιάνος μέσος της Έβερτον Allab εξήγησε γιατί δεν χρειάστηκε να σκεφτεί δεύτερη φορά την μεταγραφή του στους μπλε.Σε μια ζωντανή συζήτηση με μέλη της Βραζιλιάνικής λέσχης φίλων της Έβερτον ο Allan δήλωσε Όταν κοιτάζεις μια ομάδα με το μέγεθος της Έβερτον, προπονείσαι καθημερινά με τον Κάρλο Άνσελοττι, το έργο που έτοιμαζει ο σύλλογος, το γήπεδο – ο σύλλογος σκέφτεται πολύ ψηλα.Μίλησα με την οικογένειά μου και είδα ότι θα ήταν το τέλεια ομάδα για να προχωρήσω ως ποδοσφαιριστής και για εμάς ως οικογένεια.Ήταν απολύτως η σωστή επιλογή. Είναι μια υπέροχη ομάδα.Αυτή τη στιγμή, με τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου, απλώς ψάχνουμε να πάμε την Έβερτον όσο το δυνατόν ψηλότερα.

   Ο Allan εξήγησε πόσο χρήσιμο ήταν να έχει τον Richarlison και τον Bernard κοντά του καθώς προσαρμόζεται στη ζωή στην Αγγλία.Είπε: “Είναι υπέροχο να έχω τους άλλους Βραζιλιάνους εδώ για να με βοηθήσουν να εγκατασταθώ.Όταν έρχεσαι σε μια με το μέγεθος της Έβερτον και με έναν προπονητή όπως ο Κάρλο Άνσελοττι, ένιωσα θερμά καλωσόρισμα από την πρώτη στιγμή.Έχοντας εδώ τους Βραζιλιάνους, μου μιλούν και με βοηθούν σε αυτήν τη διαδικασία. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και βοηθάω την ομάδα όπου μπορώ.Οι οπαδοί με έχουν κάνει να νιώθω πολύ ευπρόσδεκτος επίσης. Είναι κρίμα που δεν μπορούμε να παίξουμε μπροστά τους τώρα, αλλά ελπίζω να μπορέσω να το κάνω αυτό σύντομα για να επιστρέψω τη ζεστασιά που μου έδειξαν.”

   Κλεινοντας ο Βραζιλιάνος έδωσε μια υπόσχεση όταν ρωτήθηκε για τους στόχους της ομάδα απο τους συμπατριώτες του φίλους της Έβερτον “Αυτή τη στιγμή είναι νωρίς στη σεζόν και πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι η Premier League είναι το πιο δύσκολο πρωτάθλημα στον κόσμο. Λοιπόν, το παίρνουμε παιχνίδι με παιχνίδι.Έλα στο τέλος της σεζόν για να μπορέσουμε να δούμε αν θα αγωνιζόμαστε για τίτλους ή για για να βγούμε την Ευρώπη.Απλώς δεν ξέρουμε. Αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δώσουμε τα πάντα για να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στην βαθμολογία.”

 

αφησε ενα σχολιο