1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Στην προεπιλογή της Ιρλανδίας

Στην προεπιλογή της Ιρλανδίας ο τραυματίας (;) McCarthy

Ο O’ Neill ρισκάρει τις σχέσεις του με τον Koeman επιλέγοντας τον James McCarthy στους 39 ποδοσφαιριστές από τους οποίους θα επιλέξει για τον επερχόμενο αγώνα με την Ουαλία.

Το έργο είχε ξαναπαιχτεί όταν το περασμένο φθινόπωρο οι δύο μάνατζερ είχαν μιά παρόμοια διένεξη. Ο McCarthy είχε χρησιμοποιηθεί σε δύο παιχνίδια της προκριματικής φάσης του παγκοσμίου κυπέλλου ενώ ο μέσος είχε υποβληθεί σε επέμβαση πέντε εβδομάδες πριν και δεν είχε συμμετέχει σε κανένα παιχνίδι της Έβερτον μέχρι τότε. Κληρονόμησε έτσι ακόμη έναν τραυματισμό με την επιστροφή του στην ομάδα, με τον Koeman να σχολιάζει πως χρησιμοποιήθηκε παραπάνω από όσο έπρεπε από την εθνική του.

Στο παρόν τώρα, ο Koeman στις δηλώσεις του πριν τον αγώνα με την West Brom ανέφερε πως ο James έχει έναν μικρό τραυματισμό που θα τον κρατήσει 1-2 βδομάδες εκτός, ενώ το ιατρικό τιμ της Έβερτον θα παρακολουθούσε την πορεία του. Σίγουρα ο Ολλανδός θα προτιμούσε να έχει τον McCarthy στο Finch Farm ενώ παίζουν οι εθνικές, αλλά αναγνωρίζει το δικαίωμα του O’ Νeill να τον επιλέξει. Η κατάσταση τώρα βέβαια περιπλέκεται καθώς ο O’ Neill δηλώνει πως οι Ιρλανδοί θα παρακολουθήσουν το τραύμα του και δεν θα δεχθούν καμία ευθύνη εάν ο McCarthy υποτροπιάσει.

“Είναι σε  καλή διάθεση και μας είπε πως θα το δοκιμάσει αυτή την εβδομάδα και ελπίζει να μπορεί να βγάλει την προπόνηση. Είχε θέματα στην Έβερτον αυτή την περίοδο αλλά πιστεύω πως δεν φταίμε σε κάτι. Δεν τον είχαμε για τόσο καιρό ενώ η Έβερτον τον παρακολουθεί για μεγάλο διάστημα και ελπίζω πως δεν θα ρίξουν την ευθύνη σε μας εάν κάτι δεν πάει καλά. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις.”

αφησε ενα σχολιο