1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. MOSHIRI : ΕΓΙΝΑΝ ΛΑΘΗ

MOSHIRI : ΕΓΙΝΑΝ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ

Ο μεγαλομέτοχος της Έβερτον, Farhad Moshiri, ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς του συλλόγου για την καταστροφική σεζόν 2021/22.

ΟιToffeesπάλεψαν με τον υποβιβασμό στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, γλυτώνοντας από την πτώση στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ο Moshiri έχει επενδύσει σημαντικά ποσά στην ομάδα το τελευταίο διάστημα, αλλά η λήψη αποφάσεων του έχει επικριθεί ευρέως, με την ομάδα να υποπίπτει σε μια σειρά από λάθη στην αγορά μεταγραφών αλλά και να αλλάζουν τους μάνατζερ σαν τα πουκάμισα.

Σε μια ανοιχτή επιστολή προς τους φίλους της Έβερτον, ο Βρετανο-Ιρανός επιχειρηματίας ζήτησε συγγνώμη για την κακή σεζόν του συλλόγου και δεσμεύτηκε να παραδώσει ένα νέο, πλήρως χρηματοδοτούμενο γήπεδο τα επόμενα χρόνια.

Αν και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ήταν μια εκπληκτική βραδιά όταν ανατρέψαμε το εις βάρος μας 2-0 του ημιχρόνου για να εξασφαλίσουμε μια συγκλονιστική νίκη και να εγγυηθούμε μια 69η διαδοχική σεζόν στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου την περασμένη σεζόν, δεν πρέπει να μας επιτραπεί να συγκαλύψουμε το γεγονός ότι υπολειτουργήσαμε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, αναφέρεται στην ανακοίνωση

και συνέχισε λέγοντας :”Έγιναν λάθη και γιαυτό θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους σας. Δεν ήταν αρκετά καλό και πρέπει να τα πάμε καλύτερα. Μας δώσατε απίστευτη υποστήριξη που μας βοήθησε να βγούμε από τη ζώνη του υποβιβασμού, όταν τη χρειαζόμασταν περισσότερο, και πρέπει να ανταποδώσουμε αυτή την υποστήριξη και να δείξουμε ότι τα μαθήματα έχουν ληφθεί.

Περισσότερο από κάθε άλλο σύλλογο στην Αγγλία, η Έβερτον είναι ο σύλλογος των ανθρώπων της, της κοινότητάς της και των οπαδών της, και πάντα θα είναι.
Δεσμεύομαι να διασφαλίσω τη μελλοντική επιτυχία του συλλόγου, παρέχοντας ένα πλήρως χρηματοδοτούμενο γήπεδο που θα στηρίξει τη θέση μας ως έναν κορυφαίο σύλλογο. Το έργο του νέου μας γηπέδου στο Bramley-Moore Dock έχει φτάσει σε ένα συναρπαστικό και ορόσημο στάδιο, καθώς αναδύεται από το έδαφος, με τους τέσσερις κύριους πυρήνες να έχουν πλέον τοποθετηθεί

 

Ο Moshiri συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι ο σύλλογος υποβλήθηκε σε μια εκτεταμένη επανεξέταση των λειτουργιών του κατά τη διάρκεια της περιόδου 2021/22 τα πορίσματα της οποίας, όπως ισχυρίζεται, έχουν ήδη εφαρμοστεί στο Goodison Park.
Η πρόσληψη του Φρανκ Λάμπαρντ ως προπονητή μας είναι ένα παράδειγμα, έγραψε.
Ήταν ο καλύτερος υποψήφιος στο τέλος μιας ισχυρής και σαφώς καθορισμένης διαδικασίας, επιδεικνύοντας την ικανότητα να συνδυάζει τις τεχνικές του δεξιότητες με το πάθος, την ευφυΐα, την ταπεινότητα και την ευθυγράμμιση με τις αξίες του συλλόγου μας.”Άλλοι διορισμοί, όπως ο Kevin Thelwell, ο νέος μας Διευθυντής Ποδοσφαίρου, ο προπονητής της Everton Women Brian Sørensen, ο εκπαιδευτής προπονητών Kevin Nicholson, η ανάπτυξη ενός τεχνικού συμβουλίου και η αναζήτηση ενός νέου Διευθυντή Ακαδημιών και ενός προπονητή κάτω των 23 αντικατοπτρίζουν επίσης την εφαρμογή των ευρημάτων της στρατηγικής αναθεώρησης

αφησε ενα σχολιο