1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Φήμες για Niasse &

Φήμες για Niasse & Origi

Νέα για την Έβερτον προέρχονται από την Τουρκία και αφορούν όχι μόνο τον εδώ και χρόνια έρωτα της Γαλατάσαράι,Oumar Niasse αλλά και ένα κόκκινο γείτονα που εμφανίζεται ως πιθανός του αντικαταστάτης!!! τον Βέλγο Divock Origi .

   O Origi δεν δείχνει να χωράει στα σχέδια του Jurgen Klopp για την Λίβερπουλ και η Aksam ισχυρίζεται ότι η Έβερτον, έχει ήδη κάνει μια κίνηση για να υπογράψει τον παίκτη της Λίβερπουλ στην επόμενη μεταγραφική περίοδο. Ο Μαρκο Σίλβα φέρεται να μην είναι ικανοποιημένος από τους επιθετικούς του και προσπαθεί να αλλάξει πράγματα.Τώρα κατά πόσο μπορεί να έχει βάση τα δημοσιεύματα, είναι κάτι που θα φανεί στο άμεσο μέλλον.

   Πάντως είναι γεγονός οτι οι μετακινήσεις παικτών ανάμεσα στην Έβερτον και την Λίβερπουλ μόνο εύκολες δεν είναι. Η τελευταία απευθείας μετακίνηση μεταξύ των δύο ομάδων είχε γίνει το 2002 όταν ο Abel Xavier παραχωρήθηκε στην Λίβερπουλ.Για να βρούμε όμως μετακίνηση που αφορά παίκτη της Λίβερπουλ προς την Έβερτον, πρέπει να γυρίσουμε στο 1992 και την μετακίνηση του  πρόωρα χαμένου Gary Ablett.

   Σύμφωνα με μια άλλη τουρκική εφημερίδα την Fanatik o Oumar Niasse συμφώνησε να ενταχθεί στην Γαλατάσαράι και μένει να δούμε αν και η Έβερτον συμφωνεί στην παραχώρηση του.Δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζουμε για τον ενδιαφέρον της Τουρκικής ομάδας, που χρονολογείται από το καλοκαίρι του 2016, μόλις 6 μήνες μετά την ένταξή του στην Έβερτον. Ο Σενεγαλέζος όπως και ο Cenk Tosun παραμένουν αγαπημένα θέματα των Τούρκων αθλητικογράφων.

αφησε ενα σχολιο