1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. O Silva θέλει να

O Silva θέλει να “περάσει” την ιδεολογία της Everton

O Silva αρκετό καιρό τώρα αναφέρεται συνέχεια για το “Everton idea”. Σε λίγο διάστημα θα κλείσει τον πρώτο του χρόνο στο Goodison Park και μπορεί να καυχιέται ότι έχει καταφέρει να περάσει έναν άλλον αέρα στην ομάδα.

Στόχος του είναι η ομάδα να πετυχαίνει όσα περισσότερα γκολ μπορεί, αυτός είναι ο ρεαλιστικός στόχος που έχει θέσει. Προσπαθεί όσο περισσότερο γίνεται να το αναπτύξει και με άλλες μεθόδους ελπίζοντας πως προς το τέλος της τρέχουσας σεζόν θα δούμε την ομάδα που αυτός επιζητά. Στο παρελθόν έχει αναφερθεί γι’ αυτήν την ιδέα λέγοντας:

Είναι το καλύτερο που μπορούμε να διορθώσουμε

Πρέπει να δημιουργήσουμε ξανά την ιδεολογία της Έβερτον και όχι τη δική μου

Θα ήταν τέλειο αν μπορούσαμε να πετύχουμε όλες οι ομάδες της Έβερτον να κατευθυνόμαστε προς τον ίδιο στόχο και σκοπό

Δεν είπα πως είναι εύκολο, όμως είναι η ιδέα μας και μπορούμε να την υλοποιήσουμε

Είναι πολύ σημαντικό για μένα να γνωρίζω τον κάθε παίκτη του ρόστερ ξεχωριστά, αυτό δείχνει άλλη επαφή προπονητή-παίκτη

 Έχουμε τη δομή και αυτό είναι σημαντικό ώστε να ξεκινήσουμε να ανοικοδομούμε αυτή την ιδέα

Δημιουργήσαμε το Academy Day ώστε οι καλύτεροι παίκτες under 18s & under 17s να διαγωνιστούν μεταξύ τους και όχι να ανταγωνιστούν

Τέλος όσον αφορά τον David Unsworth για το τρόπαιο που κατέκτησε πριν λίγες μέρες η Everton under 23 ανέφερε: “Ήταν ένα φανταστικό αποτέλεσμα όλης της ομάδας, συγχαρητήρια στον David και στους παίκτες, αυτό δείχνει πόσο σημαντικό είναι από μικροί σε ηλικία παίκτες να κατακτούν τρόπαια, αναβαθμίζει και την brand name ως ομάδα αλλά και το πρεστίζ των παικτών. Κάνανε καλή δουλειά και φαίνεται ότι έχει ανέβει το επίπεδο στις ακαδημίες, ετοιμαζόμαστε για ένα λαμπρό μέλλον”

 

 

 

 

αφησε ενα σχολιο