1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Αναζωογονημένος ο Pickford

Αναζωογονημένος ο Pickford

   O Jordan Pickford μίλησε πριν λίγες μέρες στο Sky Sports News για το ερχόμενο ντέρμπι με την Λίβερπουλ αλλά και για την καραντίνα που τον βοήθησε να αναζωογονηθεί.

   Σχετικά με το ντέρμπι δήλωσε «Θέλουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι που παίζουμε και κάθε ντέρμπι είναι τεράστιο για τους οπαδούς και τους παίκτες.Θέλουμε να δείξουμε πόσο καλοί μπορούμε να είμαστε και έχουμε την ευκαιρία να τους νικήσουμε. Γνωρίζουμε ότι είναι μια καλή ομάδα, είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος. Θέλουμε απλώς να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να προσπαθήσουμε να τους νικήσουμε.Γνωρίζουμε ότι έχουμε την ικανότητα στην ομάδα να τους νικήσουμε. Θέλουμε απλώς να το κάνουμε για τον εαυτό μας και τους οπαδούς μας ».

   Ο 26χρονος είπε πως περάσε την καραντίνα κλειδωμένος με τους γονείς του και αισθάνεται αναζωογονημένος. “Προφανώς ήταν δύσκολο, αλλά ήταν και ωραίο να περνάς χρόνο με την οικογένειά σου και να κάνεις ένα ωραίο μεγάλο διάλειμμα.Δεν είχα διάλειμμα από το ποδόσφαιρο από τότε που ήμουν 16χρονος – Είχα αρχίσει να συμμετέχω στις αποστολες στην Εθνική Αγγλίας από τότε, οπότε ήταν ωραίο για το μυαλό και το σώμα μου να κάνω μια επαναφορά.Ετοιμαζόμαστε να ξεκινήσουμε ξανά, αλλά ήταν ωραίες οκτώ ή εννέα εβδομάδες, με την έννοια ότι δώσαμε στο σώμα μας χρόνο να χαλαρώσει.

αφησε ενα σχολιο