1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Πρωταθλήτρια της Premier league

Πρωταθλήτρια της Premier league 2 η Everton!

H Everton ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια της Premier League 2!

O τίτλος κρίθηκε μαθηματικά απόψε, μετά τη νίκη της Liverpool επί της Manchester City  με 3-2, που έμεινε 6 βαθμούς πίσω από την ομάδα μας, και έχει να δώσει έναν ακόμη αγώνα.

Η Everton έχει ακόμη έναν αγώνα να δώσει, την Δευτέρα 8 Μαΐου, εναντίον της Liverpool στο Goodison Park, με την είσοδο να είναι ελεύθερη ώστε να έρθει περισσότερος κόσμος και να δει τα παιδιά αυτά να σηκώνουν την κούπα του πρωταθλητή!

Η ομάδα μας κατακτά επάξια τον τίτλο μιας διοργάνωσης που εμφανίζεται για πρώτη φορά σε αυτή τη μορφή, παλαιότερα ως ρεζερβών ή U21’s, έχοντας νικήσει ήδη 15 φορές από τις 21 που έχει αγωνιστεί!

Πριν από τον αγώνα θα γίνει έρανος για να συγκεντρωθούν χρήματα για την φιλανθρωπική οργάνωση “Home Is Where The Heart Is”, που προσπαθεί να συγκεντρώσει το ποσό των 230.000 λιρών, ώστε να βοηθήσει να βρεθεί μια στέγη για τους νεαρούς αστέγους της πόλης του Λίβερπουλ.

Τα έσοδα θα δοθούν ώστε να αγοραστεί μια κατοικία, και να καλυφθούν τα τρέχοντα έξοδα της, κοντά στο Goodison, για παιδιά ηλικίας 16-23 ετών, που έχουν περιθωριοποιηθεί ώστε να βρουν μια στέγη.

Με την ελπίδα πάντα, αυτός να είναι ο πρώτος τίτλος αυτής της υπέροχης ομάδας, να τους γίνει συνήθεια, και να την πάρουν μαζί τους στην πρώτη ομάδα!

αφησε ενα σχολιο