1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. RICHARLISON, GORDON KAI WINKS

RICHARLISON, GORDON KAI WINKS

 Σύμφωνα με τον Alan Myers η Τότεναμ ετοιμάζει προσφορά και για τους δύο παίκτες της Έβερτον. Την ίδια στιγμή μια άλλη φήμη εμπλέκει την πώληση Richarlison με τον μεταγραφικό στόχο Harry Winks.

 Το μεγάλο αστέρι της ομάδας αλλά και ότι καλύτερο έχει βγει από τις ακαδημίες τα τελευταία χρόνια δείχνουν να είναι στο στόχαστρο του Antonio Conte. Σύμφωνα με tweet του Alan Myers η Τότεναμ αναμένεται να καταθέσει προσφορά και για τους δύο παίκτες . Μένει να δούμε αν η Έβερτον θα είναι διατεθειμένη να αφήσει τον Gordon να φύγει, μια και είναι ανοιχτή στην πώληση του Richarlison.

 Ακόμα νια φήμη που κυκλοφορεί εμπλέκει την πώληση του Richarlison με ενδεχόμενο δανεισμό η πώληση του μεταγραφικού στόχου της ομάδας μας Harry Winks. Μιλώντας στο κανάλι του οπαδού της Tottenham Chris Cowlin στο YouTube, ο γκουρου των μεταγραφών Fabrizio Romano είπε: «Ο Richarlison είναι μια ευκαιρία, αλλά η Τότεναμ, αυτή τη στιγμή, δεν προσφέρει αυτό που θέλει η Έβερτον. Είναι ακόμη νωρίς σε αυτή την συζήτηση, για τον Richarlison. Πρέπει να παρακολουθούμε μια πιθανή συμφωνία ανταλλαγής γιατί υπάρχουν παίκτες που θα μπορούσαν να είναι ενδιαφέροντες για την Έβερτον όπως ο Winks. Ο Winks είναι ένας παίκτης που συζητούν σε μια ξεχωριστή συμφωνία, αλλά θα μπορούσε να γίνει μια ευκαιρία για την Έβερτον σε περίπτωση που αποφασίσει να συζητήσει μια πιθανή συμφωνία ανταλλαγής με τον Richarlison. Έτσι, υπάρχουν πολλά πράγματα να συζητηθούν μεταξύ των δύο συλλόγων. Έχουν πολύ καλές σχέσεις».

 

αφησε ενα σχολιο