1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Roger Lukaku: “Ελπίζω να

Roger Lukaku: “Ελπίζω να φύγει από την Έβερτον ο Romelu”

Μιλώντας στον βέλγικο τύπο ο πατέρας του διεθνούς striker εξέφρασε την επιθυμία του για το παιδί του (σ.σ. είναι άραγε επιθυμία και του γιού του; μάλλον), να αποχωρήσει από την ομάδα μας πριν το Euro, το καλοκαίρι.

Ο “μικρός” Λουκάκου, έχει συνδεθεί με διάφορους πιθανούς προορισμούς το τελευταίο διάστημα και κατά τη διάρκεια της χρονιάς ενώ και ο ίδιος έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές την επιθυμία του να αγωνιστεί στο Champions League. Παρ΄όλα αυτά οι τελευταίες εξελίξεις στο στρατόπεδο της Έβερτον, με την αποχώρηση του Martinez και την αναζήτηση ενός νέου manager από “το πάνω ράφι”, αύξησαν τις πιθανότητες ή την ελπίδα οτι ο επιθετικός μας, ίσως το ξανασκεφτεί και παραμείνει στην ομάδα. Ο Roger Lukaku όμως πιστεύει οτι η μεταγραφή θα πραγματοποιηθεί σύντομα, με την Έβερτον να ζητάει περίπου 65εκ λίρες. Ενδιαφέρουσες οι δηλώσεις του, αναμφίβολα:

”Ελπίζω και πιστεύω οτι ο Mino Raiola θα είναι σωστός και θα ενεργήσει σύμφωνα με το συμφέρον του πελάτη του. Με τον Romelu θα τελειώσει γρήγορα πιστεύω. Πριν από το Euro του καλοκαιριού θα είναι σε άλλη ομάδα. Δεν θα πάει στην Ιταλία, γιατί έκει παίζουν κλειστά πίσω και είναι δύσκολο για έναν επιθετικό. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να αλλάζει ομάδες για να βελτιώνεται, αλλά επικεντρωνόμαστε στο να κάνει τη σωστή επιλογή. Ο Ρομέλου θα αποφασίσει για το μέλλον του, αλλά οι μάνατζερ έχουν τον τελευταίο λόγο και πιστύω οτι ο Raiola είναι ένας ειλικρινής ανθρώπος. Πίστευω πάντως πως αυτή τη στιγμή οι ομάδες που του ταιριάζουν είναι η Bayern και η United. Πιο πολύ η Bayern γιατί φτάνει κάθε χρόνο στα ημιτελικά του CL και το γερμανικό πρώταθλημα θα είναι οτι πρέπει γι’ αυτόν.”

αφησε ενα σχολιο