1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Θέλει τον Royle στην

Θέλει τον Royle στην ομάδα ο Martinez.

Μετά την επίσκεψη του Howard Kendall στο Finch Farm, και την πρόσληψη του Duncan ferguson ως βοηθού του, ο Roberto Martinez θέλει να προσθέσει άλλη μία παλιά δόξα της ομάδας στο προπονητικό τιμ.

Ο λόγος για τον Joe Royle, ο οποίος είναι ο τελευταίος μάνατζερ που κατέκτησε τίτλο, το κύπελλο και το Charity Shield του 1995.

Ο Martinez προτίθεται να του δώσει ένα ρόλο στην ακαδημία, ουσιαστικά ανάμεσα στην ακαδημία και την πρώτη ομάδα, που θα δίνει κατεύθυνση στους παίκτες της ακαδημίας οι οποίοι πρόκειται να περάσουν από αυτό το στάδιο και να μπουν στην ομάδα που θα αγωνίζεται στην Premier League.

“Στον Joe εντοπίσαμε τα στοιχεία που θα τον έκαναν μια φανταστική επιλογή στο ρόλο που θέλουμε να δημιουργήσουμε. Χρειαζόμαστε ένα πρόσωπο που να ξέρει την ομάδα καλά. Ήταν μάνατζερ, έχει πείρα και τώρα πλέον μπορεί να συγκεντρωθεί στο να βοηθά τους νέους παίκτες της ομάδας. Η δουλειά που κάνουμε στις ακαδημίες είναι φανταστική και χρειάζεται αν βοηθάμε τους νέους παίκτες στο τελικό στάδιο πριν μπουν στην ομάδα. Και αν δεν το καταφέρουμε αυτό(να γίνουν μέλη της ομάδας), να τους βοηθήσουμε να παίξουν επαγγελματικά.

Εγώ απλώς να θυμίσω πως ο Joe Royle ήταν ο νεότερος παίκτης της ομάδας όταν έκανε το ντεμπούτο του σε ηλικία 16 ετών και 282 ημερών, και το ρεκόρ του κράτησε 42 χρόνια, μέχρι που ο Jose Baxter ξεκίνησε σε ηλικία 16 ετών και 198 ημερών.

αφησε ενα σχολιο