1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. STOP ΣΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ USMANOV

STOP ΣΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ USMANOV

 Η Έβερτον διέκοψε όλες τις χορηγίες των εταιριών του Alisher Usmanov μετά το πάγωμα των λογαριασμών του Ουζμπέκου που οι εταιρίες του είχαν χορηγική σχέση αλλά και αρκετές διαφημίσεις στην ομάδα.

 Η ομάδα μας έλαβε θέση από την πρώτη μέρα κατά του πολέμου. Πλέον δείχνει το ανθρωπιστικό της πρόσωπο, χωρίς να υπολογίζει καν το πολύ σοβαρό οικονομικό κόστος. Διαχωρίζει σαφώς την θέση της από τον Alisher Usmanov, προσωπικό φίλο του πρόεδρου της Ρωσίας. Στο πρόγραμμα του αγώνα με την Μπορχαμ Γούντ εκδόθηκε χωρίς να περιλαμβάνει σε καμία σελίδα ή στο εξώφυλλο την επωνυμία USM, η οποία ήταν διαφημιζόμενη εδώ και πολλά χρόνια.

 Εκτός από το Goodison Park όπου αφαιρέθηκαν τα λογότυπα της Μegafon από τους δύο πύργους αλλά και όλες οι διαφημίσεις, πρόκειται επίσης να γίνουν άμεσες αλλαγές στην προπονητική φανέλα της πρώτης ομάδας του συλλόγου,η οποία έχει τη Megafon ως χορηγό στα μανίκια. Η γυναικεία ομάδα έχει επίσης τη Megafon ως τον κύριο χορηγό της φανέλας και τη Yota ως χορηγό στο μανίκι, αλλά έπαιξε χωρίς χορηγό στις φανέλες στη νίκη τους με 1-0 επί της Άστον Βίλα.

 Εκτός αυτών υπάρχει και το νέο γήπεδο της ομάδας. Η USM υπέγραψε επίσης συμφωνία με την Έβερτον τον Ιανουάριο του 2020, η οποία ουσιαστικά της παρείχε τα δικαιώματα ονομασίας του σταδίου στο Bramley Moore-dock. Έγινε εφάπαξ πληρωμή 30 εκατομμυρίων λιρών στον σύλλογο, με την εταιρεία να έχει το δικαίωμα να επιλέξει πως θα ονομάσει το γήπεδο στο μέλλον, εάν το κρίνει σκόπιμο. Η Liverpool echo γράφει ότι αυτή η συμφωνία έχει μπει στον πάγο ίσως προσωρινά ίσως και για πάντα.

αφησε ενα σχολιο