1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. VAUGHAN ΣΕ ΡΟΛΟ ΕΚΠΛΗΞΗ

VAUGHAN ΣΕ ΡΟΛΟ ΕΚΠΛΗΞΗ

 Η Έβερτον δείχνει να αναδιοργανώνεται και κομβικό ρόλο στην ομάδα έχουν οι ακαδημίες της. Ο παλιός παίκτης της ομάδας και απόφοιτος των ακαδημιών της Έβερτον James Vaughan προσλήφθηκε από την Έβερτον σε μια θέση που δεν υπήρχε στην ομάδα ως τώρα.

 Ο Vaughan ήταν αθλητικός διευθυντής στην Τρανμίρ Ρόβερς πριν επιστρέψει στο Finch Farm για να γίνει αυτός που θα επιβλέπει την πορεία των δανεισμών. Ο παλιός επιθετικός της ομάδας είπε σχετικά “ Θα παρακολουθώ τα παιδιά που είναι δανεικά σε ομάδες και θα τους δίνω όποια υποστήριξη χρειάζονται. Επιπλέον, θα επικεντρωθώ στους επόμενους παίκτες που πρέπει να πάνε δανεικοί, φροντίζοντας να πάρουμε το σωστό δανεισμό για αυτούς και δίνοντάς τους την καλύτερη ευκαιρία να είναι επιτυχημένοι. Το μεγαλύτερο πράγμα είναι ότι θα μπορέσω να τους καταλάβω, γιατί  το έχω νιώσει. Οι δανεισμοί που είχα ήταν κρίσιμοι. Το θέμα είναι να γνωρίζουμε τι θέλουμε από κάθε παίκτη ξεχωριστά και να προσπαθούμε να σχεδιάσουμε τον καλύτερο δρόμο για να φτάσει στην πρώτη ομάδα εδώ.”

 Ας του ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο του και μακάρι να βοηθήσει αρκετούς νέους να φτάσουν στην πρώτη ομάδα της Έβερτον.

αφησε ενα σχολιο