1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Η επιτομή της αποτυχίας…

Η επιτομή της αποτυχίας…

Ο Γολγοθάς για την ομάδα μας έχει ήδη ξεκινήσει από την 1/1/23 και δυστυχώς θα συνεχίσουμε σε αυτή την κατάσταση όσο προχωράει ο καιρός!

Για την κατάσταση που έχει περιέλθει στην ομάδα μας δεν είναι μόνο ο προπονητής, αλλά όλο το επιτελείο που έχει αναλάβει τα διοικητικά της Έβερτον. ΔΥΟ ολόκληρα παιχνίδια είχαμε για do or die και στα δύο γίναμε εγκληματίες του εαυτού μας.

Και τα δύο παιχνίδια που παίζαμε ήταν με ομάδες που ψάχνουν τη σωτηρία, αλλά και εκεί σωτηρία δεν ήρθε. Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό στα χρονικά (όσον αφορά το σύλλογο μας αναφέρομαι). Να χάνεις με ΑΝΑΤΡΟΠΗ από τη Σάουθαμπτον και με τη Γουέστ Χαμ απλά να μην υπάρχει μια στοιχειώδη ομάδα (ας το θέσω έτσι).

Τα κουκιά είναι μετρημένα. Στα θαύματα δεν πιστεύω πια, γιατί περί θαύματος θα είναι αν μείνουμε στην κατηγορία. Το ψάρι βρομάει από το κεφάλι, οπότε κεφάλι βρωμάει κεφάλι κόψει…

Θα φύγει ο Μοσίρι; Στο καλό και να μας γράφει και αυτός και ο Ουσμάνοφ. Πήραν μια ομάδα νοικοκυρεμένη με εξόδους στα κύπελλα Ευρώπης και καταλήξαμε για 2η σερί σεζόν να παίζουμε μπλακ τζακ για το αν θα μας κάτσει το χαρτί 21 και σώσουμε την παρτίδα. Δεν πάει έτσι…

Χθες διάβασα ότι χάσαμε και τον Ντανζούμα. Δηλαδή πόσο ερασιτεχνικά συμπεριφερόμαστε ως οργανισμός; Έχεις έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη κλπ και στο τέλος κλειδώνει σε άλλη ομάδα!

Η οργάνωση μας είναι επιπέδου National League. Αυτές τις μέρες που δεν θα έχουμε αγώνες, ελπίζω στην γρήγορη διευθέτηση προπονητή ώστε να έχει χρόνο να γνωριστεί με τους παίκτες και να αρχίσει να μπαίνει στο ρου της υπόθεσης σωτηρία.

Όλα αυτά τα 7-8 χρόνια, μας έδωσε ο Μοσίρι ένα τυράκι να ασχολούμαστε για το καινούριο γήπεδο και από κάτω έθαβε σιγά σιγά την ομάδα με ακατανόητες κινήσεις την ταφή μας.

Ο Μοσίρι είναι η επιτομή της αποτυχίας με guest star την Everton.

αφησε ενα σχολιο