1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΠΑΤΑΓΩΔΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ

ΠΑΤΑΓΩΔΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ

 Η Έβερτον θα συνεχίσει να δίνει στην μάχη για τον υποβιβασμό ακόμα πιο αδύναμη από ότι ήταν. Μια και όχι μόνο δεν κατάφερε να φέρει κανένα παίκτη αλλά έχασε και τον Antony Gordon.

 Το βάρος της παταγώδους αποτυχίας πέφτει κυρίως στον αθλητικό διευθυντή Kevin Thelwell, που ναι μεν προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να φέρει κανένα παίκτη στην ομάδα. Τα χρήματα ήταν μεν περιορισμένα πριν την μεταγραφή του Gordon, όμως υπήρχαν διαθέσιμα. Όπως είχαν ομολογήσει και ο Frank Lampard αλλά και ο Moshiri. Επίσης υπήρχε και χώρος στο μισθοδοτικό μπάτζετ μια και η Έβερτον μόνο μέσα στην σεζόν άφησε τους Allan και Rondon να φύγουν. Όμως δυστυχώς η ομάδα δεν πέτυχε τίποτα αν εξαιρέσουμε την ανάκληση του δανεισμού του Ellis Simms από την Σάντερλαντ που δεν είναι σε καμία περίπτωση επιτυχία μια και μιλάμε για παίκτη της ομαδας.

Ήδη υπάρχει εκνευρισμός και αντιδράσεις από τον κόσμο της ομάδας που και χθες έκαναν μια ειρηνική διαδήλωση έξω από το Finch farm.Τώρα η Έβερτον θα πρέπει να ελπίζει ότι  Sean Dyche μπορεί να κάνει τα μαγικά του με την τρέχουσα ομάδα για να καταφέρει να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ.

αφησε ενα σχολιο