1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΤΟΥΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑΜΕ;

ΤΟΥΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑΜΕ;

 Ο Bill Kenwright και η Denise Barrett-Baxendale είναι «σχεδόν βέβαιο» ότι θα αποχωρήσουν από την Everton μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία με την MSP Sports Capital, σύμφωνα με το The Athletic.

 Ο Moshiri βρίσκεται σε αποκλειστικές συνομιλίες με την επενδυτική εταιρεία για να φέρουν τα απαραίτητα χρήματα και να βοηθήσουν στη χρηματοδότηση του νέου γηπέδου, με ένα μετοχικό μερίδιο που αναμένεται να πάρει η εταιρεία.  Η MSP Sports Capital όπως έχει γραφεί και παλιότερα αναμένεται να πάρει δύο θέσεις στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας ως μέρος της συμφωνίας.

 Το δημοσίευμα της The Athletic γράφει πως είναι πολύ πιθανό  να ικανοποιηθεί η επιθυμία των οπαδών της ομάδας και οι Bill Kenwright και η Denise Barrett-Baxendale να αποχωρήσουν από τον σύλλογο. Οι οπαδοί της Έβερτον ζητούν αλλαγές εκεί εδώ και μήνες, με ιδιαίτερη οργή να επικεντρώνεται στον ισόβιο πρόεδρο και την διευθύνουσα σύμβουλο του συλλόγου.Οι αποχωρήσεις τους μοιάζουν σχεδόν βέβαιες”, γράφει η The Athletic “αλλά δεν είναι σαφές ποιους θα διορίσει η MSP ως εκπροσώπους τους.”

αφησε ενα σχολιο