1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Άλλο ένα επιτυχές απόγευμα

Άλλο ένα επιτυχές απόγευμα για τα κορίτσια μας!

Τελικά πως άλλαξε η ομάδα και έχει ανεβάσει στάνταρ; Ίσως φταίει που μείναμε στην κατηγορία και απελευθερώθηκαν τα κορίτσια.Όπως και να χει, η ομάδα μας έχει κάνει 3 σερί ματς αήττητη και αυτό μεταφράζεται σε 5 βαθμούς!! Νίκη με Μπράιτον και ισοπαλίες με Άρσεναλ/Τότεναμ. Ομάδες που είναι καλύτερες από εμάς (εξαιρώντας την Μπράιτον). Αν θέλουμε να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί πρέπει να κρατήσουμε τον κορμό και να ενισχύσουμε τα πλάγια μπακ μας. Θεωρώ πως αν γίνουν όλα αυτά, θα είναι εφικτό να μιλάμε του χρόνου για μία 6αδα στο πρωτάθλημα.

Τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζουμε την Μπρίστολ Σίτι, κλείνοντας όμορφα και ομαλά τη σεζόν 2023/24. Οι θέσεις που μπορούμε να παίξουμε είναι μεταξύ 8-10. Στην παρούσα φάση είμαστε στην 8η θέση με 20 βαθμούς και ακολουθούν Μπράιτον με 19 και Λέστερ με 18. Αν πάρουμε τη νίκη θα μείνουμε ως έχει, ειδάλλως πρέπει να δούμε και τα αποτελέσματα των άλλων 2 ομάδων για την τελική κατάληξη.

Στα του αγώνα τώρα, ενώ προηγηθήκαμε πολύ γρήγορα με 2-0 στο 10′ (Holmgaard) και στο 15′ (Vanhaevermaet), δυστυχώς δεχτήκαμε ένα γκολ στην εκπνοή του ημιχρόνου την Spence στο 45′ και με την έναρξη του 2ου στο 48′ η England μας ισοφάρισε. Στο 1ο ημίχρονο δικαιούμασταν περισσότερα γκολ, αλλά στο 2ο ημίχρονο η Τότεναμ έχασε 2 ευκαιρίες για να κλέψει τη νίκη. Παρόλα αυτά η ισοπαλία χαρακτηρίστηκε ως δίκαιο αποτέλεσμα.

Εδώ θα δείτε όλον τον αγώνα -> https://www.youtube.com/watch?v=5aLhQhXt_pE

 

αφησε ενα σχολιο