1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΒΕΡΤΟΝ- ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ (ΠΡΙΝ

ΕΒΕΡΤΟΝ- ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ (ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ)

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

19 Φεβρουαρίου 2024

25 Αγωνιστική Premier League

22:00 Ώρα Ελλάδος

20:00 Ώρα Αγγλίας

Goodison Park

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ (Θανάσης)

Όλα δείχνουν Νίκη για την Έβερτον

Τέταρτη φορά για φέτος. Εχω κουραστεί είναι η αλήθεια να γράφω για την Κρισταλ Πάλας που θα έρθει την Δευτέρα το βράδυ. Εμείς βρισκόμαστε στην 18η θέση με 19 βαθμούς και η Crystal Palas στην 16η με 24 βαυμούς.

Πολλά έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες με τους Τζαμάδες. Ο Δεινόσαυρος βρίσκεται και πάλι στο νοσοκομείο. Υπάρχει πρόβλημα μετά τα άσχημα αποτελέσματα και Γκρίνια.Έχει αρκετές απουσίες μα πολύ σημαντικές είναι ο  Εζε και Ολίσε που θα είναι απών. Ο κόσμος στηρίζει τον συμπαθέστατο Roy Hodgson. Την επόμενη εβδομάδα υποδέχεται και την Burnley.

Στα δικά μας τώρα έχουμε πλέον πλήρη επιστροφή στο κέντρο καθώς και ο Doucoure.Doucoure: Only Goals Will Validate Strong Displays Έχει επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις. Νομίζω όμως ότι θα μπει στο δεύτερο ημίχρονο ως αλλαγή. Το απουσιολόγιο του Dyche λιγοστεύει καθώς και οι Coleman, Godfrey, Onana έχουν επανέλθει πλήρως και βρίσκονται στο 100%. Οι μόνες απουσίες είναι ο Danjuma που θέλει περίπου ένα μήνα να επιστρέψει ο  Gomes ΄που μετράει μέρες επιστροφής και αποχώρησης ταυτόχρονα. Για τον Dele Alli δεν έχω να πω κάτι.

Ο Mykolenko παντρεύτηκε τελικά. Γάμπριζε όλο το καλοκαίρι τον έψησε η κοπελίτσα και πλέον έχουμε Mr and Mrs Mykolenko.  Εφόσον έχουν επιστρέψει όλοι οι παίκτες στο κέντρο η ομάδα μας θα παίξει με το 4-4-1-1. Καινούργια μόδα δεξί μπακ ο Godfrey. Tα Υπόλοιπα τα ξέρετε πως θα παίξει η ομάδα. Γαμπρός αριστερά Tarkowski Branthwaite και ελπίζω (εκεί καταντήσαμε Young ) δεξιά γιατί ο Godfrey μόνο αμυντικά μπορεί να προσφέρει. Onana-Gueye στο κέντρο με Garner λίγο πιο μπροστά. Ο δεν βγαίνω από 11 άδα McNeil αριστερά με τον Harrison δεξιά και Calvert-Lewin.

Paul TierneyΔιαιτητής του αγώνα θα είναι ο Paul Tierney. Μας είχε σφυρίξει και στο 0-1 εκτός έδρας σημαντική νίκη απέναντι στην Nottingham. Συμπαθητικός και δίκαιο κοράκι έτυχε να τον έχω παρακολουθήσει σε αρκετά παιχνίδια. Όπως το 2-2 City- Crystal Palas, Luton-Chelsea 2-3 και στο FA Cup πριν ένα μήνα Tottenham-City 0-1.

Πιστεύω με λίγα λόγια ότι η ομάδα μας θα επιστρέψει στις νίκες. Θα ανέβει και η ψυχολογία πριν το ταξίδι στην πολύ όμορφη πόλη του Brighton το επόμενο Σάββατο. Ο Hodgson δεν θα βρίσκεται στον πάγκο για λόγους υγείας. Οι απουσίες της Crystal Palace είναι σημαντικές. Ένα ωραίο άνετο και καθαρό 2-0 βλέπω.

Nil satis nisi Optimum

Evertonians are born not manufactured

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Σε 24 παιχνίδια στο Goodison Park Τα ζαχαρωτά έχουν 13 νίκες, 7 παιχνίδια έχουν έρθει ισοπαλία και οι τζαμάδες έχουν 4 νίκες.

Ένα ακόμη ενδιαφέρον στατιστικό είναι ότι η ομάδα μας έχασε 2 φορές με το ίδιο σκόρ  2-3 το 2014 δηλαδή τις χρονιές 2013-14 και 2014-15.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ SEAN DYCHE

ΤΟ MATCH-PREVIEW ΤΟΥ TOFFEE TV

ΤΟ STARTING XI ΤΟΥ TOFFEE TV

αφησε ενα σχολιο