1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ένα βαρετό ντέρμπι

Ένα βαρετό ντέρμπι

Η Έβερτον και η Λίβερπουλ αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν σε καλή φόρμα, γνωρίζοντας ότι ένας βαθμός θα ήταν αρκετός για να περάσουν πάνω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η Έβερτον επιδίωκε την πρώτη νίκη αυτόν τον μήνα.

Ένα παιχνίδι για πολλά χασμουρητά, που έγινε φέτος για πρώτη φορά εντός έδρας αγώνας στο Goodison Park, το 0-0 ήταν πέρα ως πέρα δίκαιο! Το ματς είχε πολλές κλοτσιές και το παιχνίδι θύμησε ένα ματς ερασιτεχνικού πρωταθλήματος. Η Λίβερπουλ βολευόταν με ισοπαλία και απλά η Έβερτον έπαιζε για το γόητρό της…https://www.youtube.com/watch?v=CKSZXJqVFTk

Οι 9.547 θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο, μεταξύ μας πολύ χαμηλή η παρουσία των φιλάθλων, αλλά και πάλι υπάρχει απογοήτευση για την ομάδα… Τέλοσπαντων 2 φάσεις καταφέραμε να πετύχουμε στο δεύτερο ημίχρονο, ένα δοκάρι που είχε η Lucy Hope και μία καλή ευκαιρία με την Justine Vanhaevermaert. Αυτό ήταν όλο, και φάνηκε από το τέλος του ματς πως και οι 2 ομάδες ήταν χαρούμενες με το αποτέλεσμα…

Ο Soresen δήλωσε πως χάρηκε που βρέθηκε κόσμος στο Goodison Park, έστω και αυτοί οι 9.000 φίλαθλοι, χάρηκαν ένα τοπικό ντέρμπι της πόλης.

Στα του ματς, αν ήταν να κερδίσει κάποια ομάδα, αυτή ήταν η Έβερτον. Η ομάδα μας ανέβηκε σιγά σιγά στο δεύτερο ημίχρονο και γενικά οι Reds αγωνίζονταν για την ισοπαλία σε μία μόνιμη παθητική κατάσταση σε όλο το ματς.

Υπολοίπονται ακόμα 5 παινχίδια να τελειώσει ο Γολγοθάς της φετινής σεζόν! Όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια θα είναι απλά ματς για το θεαθίναι. Η ομάδα δεν υποβιβάζεται αλλά ούτε μπορεί να πετύχει και κάτι παραπάνω. Το ματς του Μέρσεισαιντ ολοκληρώθηκε και μαζί με αυτό και όποιο άλλο κίνητρο μπορεί να είχαν οι παίκτριες μας!

αφησε ενα σχολιο