1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

Παρέμβαση της Συμβουλευτικής Επιτροπής Φιλάθλων της Έβερτον που εξέδωσε μια δήλωση χθες, η επιτροπή αναφερομένη στους οπαδούς της Έβερτον λέει ότι έχουν γράψει επιστολές πoυ απευθύνονται προς στον Farhad Moshiri, την Πρέμιερ Λιγκ και τους 777 Partners αναζητώντας απαντήσεις στις ερωτήσεις που λάβανε από τους Εβερτονιανς σχετικά με τη δίνη της αβεβαιότητας που κατακλύζει τον σύλλογό. 

Η επιστολή λέει:

 Έχει ειπωθεί πολύ συχνά πρόσφατα ότι ο ποδοσφαιρικός μας σύλλογος αντιμετωπίζει το πιο κρίσιμο σημείο της ιστορίας του. Τα τελευταία χρόνια έχουν φέρει σημαντική ανησυχία, ανησυχία και αβεβαιότητα εντός και εκτός γηπέδου για όλους όσους σχετίζονται με τη μεγάλη μας ομάδα. Καθώς αντιμετωπίζουμε την προοπτική της τρίτης μάχης για τον υποβιβασμό μας σε ισάριθμες σεζόν, με τις εικασίες να είναι έντονες για την οικονομική μας βιωσιμότητα και την τεράστια αβεβαιότητα σχετικά με την ιδιοκτησία και το μέλλον του Συλλόγου μας, στείλαμε σήμερα επιστολή σε τρία ενδιαφερόμενα μέρη που έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην επόμενη σημαντική βήματα για τον σύλλογό μας στους Farhad Moshiri, Premier League (PL) και 777.

 Η αλληλογραφία μας αναζητά απαντήσεις στα ερωτήματα που λάβαμε από τους Εβερτόνιανς για τη δίνη της αβεβαιότητας που κατακλύζει τον σύλλογό μας αυτή τη στιγμή. Ερωτήματα σχετικά με το πότε και εάν θα ληφθεί απόφαση σχετικά με την προτεινόμενη εξαγορά, τη βιωσιμότητα των 777 ως δυνητικού ιδιοκτήτη και τα ενδεχόμενα που υπάρχουν σε περίπτωση που οι τρέχουσες προτάσεις εξαγοράς αποδειχθούν ανεπιτυχείς. Αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι τις επόμενες ημέρες ο Σύλλογος θα λάβει μέρος σε μια δεύτερη Επιτροπή της Premier League για παραβιάσεις των Κανόνων Κέρδους και Βιωσιμότητας (PSR), θα δημοσιεύσουμε την αλληλογραφία μας στον κ. Moshiri, τον PL και το 777 πλήρως την Τετάρτη 27 Μαρτίου.

 Θα φιλοξενήσουμε επίσης μια διαδικτυακή συνάντηση υποστηρικτών την Τετάρτη στις 7 μ.μ. (τοπική ώρα) Οι θαυμαστές μπορούν να εγγραφούν για να παρευρεθούν μέσω συνδέσμων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή μέσω του κωδικού QR (δίνετε στα social media). Εν τω μεταξύ, θα θέλαμε να εκφράσουμε την εκτίμησή μας και τις ευχαριστίες μας στους Εβερτόνιανς όπου κι αν περιπλανηθούν, για όλα όσα κάνουν συνεχίζοντας να αγωνίζονται για το μέλλον του συλλόγου μας.

αφησε ενα σχολιο