1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ

ΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ

 Γράψαμε προχθές ότι η Πρέμιερ λιγκ ενέκρινε την πώληση της Έβερτον στην 777 Partners υπό όρους. Με άρθρο τους στο josimarfootball.com οι δημοσιογράφοι Paul Brown και Philippe Auclair έκαναν γνωστούς τους όρους που θέτει η Πρέμιερ λιγκ στην 777 Partners για να προχωρήσει η εξαγορά της ομάδας.

  Οι δύο δημοσιογράφοι ισχυρίζονται ότι έχουν ενημερωθεί από πολλές πηγές σχετικά με την επίσημη επιστολή της Πρέμιερ λιγκ και οι τέσσερις βασικοί όροι που θέτει η διοργανώτρια αρχή είναι:

1. Η μετατροπή των δανείων της 777 Partners συνολικού ύψους λίγο πάνω από 150 εκατομμύρια £ σε ίδια κεφάλαια.

2. Κεφάλαια σε λογαριασμό για να συνεχίσει απρόσκοπτα ο σύλλογος για το υπόλοιπο της σεζόν,

3. Απόδειξη χρηματοδότησης για την ολοκλήρωση του νέου σταδίου 

4. Αποπληρωμή του δανείου για το γήπεδο ύψους 158 εκατομμυρίων λιρών της MSP Sports Capital μέχρι τα μέσα Απριλίου.

 Η διαδικασία πρέπει επίσης να επανεξεταστεί από μια ανεξάρτητη επιτροπή εποπτείας πριν λάβει την τελική έγκριση από το διοικητικό συμβούλιο της Πρέμιερ λιγκ. Δεν υπάρχει ενημέρωση για το αν η Πρέμιερ λιγκ θα προχωρήσει και σε άλλους όρος η αυτοί είναι οι τελικοί της όροι με πηγές μέσα από την εταιρία να λένε ότι το σκέφτονται πριν προχωρήσουν.

 Είναι δεδομένο ότι υπάρχουν αρκετοί δημοσιογράφοι και αναλυτές που αμφισβητούν την ικανότητα της  777 Partners να χρηματοδοτήσει την ομάδα και να καλύψει τους συγκεκριμένους οικονομικούς όρους. Αν όσα διαβάζουμε ισχύουν οι όροι της Πρέμιερ λίγκ αν και καθυστέρησαν υπερβολικά να τεθούν και μπορεί να οδηγήσουν την ομάδα σε αρκετά σοβαρά οικονομικά θέματα, είναι στην σωστή κατεύθυνση για να ολοκληρωθεί το θέμα της εξαγοράς. Πλέον η κατάσταση φέρεται να είναι στα χέρια της 777 Partners και αν πραγματοποιήσει αυτές τις ενέργειες κανείς πλέον δεν μπορεί να  αμφισβητήσει τις οικονομικές της ικανότητες.

αφησε ενα σχολιο