1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

  Ορίστηκε τελικά η ημερομηνία για το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ στο Goodison park με τη Λίβερπουλ  , στη μέση των τριών εντός έδρας αγώνων σε μια εβδομάδα. 

 Ο αγώνας της Πρέμιερ Λιγκ εναντίον της Λίβερπουλ ήταν αρχικά προγραμματισμένος για το Σαββατοκύριακο της 16ης Μαρτίου, αλλά έπρεπε να αναβληθεί λόγω της συμμετοχής των γειτόνων στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Αγγλίας. Έτσι μετακινήθηκε για την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024, με ώρα έναρξης στις 22:00 . Η ώρα έναρξης του ντέρμπι μπορεί να αλλάξει σε περίπτωση που ο αγώνας της Μάντσεστερ Σίτι με την Μπράιτον αλλάξει την ίδια μέρα.

 Ακόμα, η εντός έδρας αναμέτρηση της Έβερτον με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, μετακόμισε για την Κυριακή 21 Απριλίου με σέντρα στις 15:30. Τέλος, ο τρίτος εντός έδρας αγώνας των μπλε σε διάστημα έξι ημερών, αυτή τη φορά κόντρα στην Μπρέντφορντ, θα ξεκινήσει τώρα στις 19:30 το Σάββατο 27 Απριλίου. Αν όμως η Μαντσεστερ Σίτι προκριθεί στο Champions League και καταλήξει να παίξει στις 30 Απριλίου, η σύγκρουση της Έβερτον με τις Μέλισσες θα μετακομίσει στην Κυριακή 28 Απριλίου στις 18:30.

αφησε ενα σχολιο