1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΗ

ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΕΒΕΡΤΟΝ

 Ένα δύσκολο θέμα για να θίξουμε είναι αυτό του Christian Atsu, αφορά έμμεσα την ομάδα μας για όσους θυμούνται ήρθε στην Έβερτον ως δανεικός την σεζόν 2014/15 από την Τσέλσι και είχε μικρή συνεισφορά για την ομάδα, με 13 συνολικά συμμετοχές οι περισσότερες στο Europa league.

 Φεύγοντας από εμάς είχε μια συμπαθητική καριέρα κυρίως στην Νιουκάστλ, από όπου έφυγε το 2021 για να πάει στην Σαουδική Αραβία και την Αλ Ραέντ. Φέτος, βρέθηκε στην Τουρκία και στην Χατάισπορ, την ομάδα της πόλης που χτυπήθηκε περισσότερο από τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία.Ο Γκανέζος μέσος βρέθηκε μέσα σε κτήριο που κατέρρευσε και δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν σημεία ζωής.

 Κάποια στιγμή βγήκαν δημοσιεύματα ότι σώθηκε, ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας, Μεχμέτ Μπουγιούκεκσι, είπε πως δημιουργήθηκε παρανόηση, αφού πιθανότατα διασώθηκε άλλος Αφρικανός από το κτίριο όπου διέμενε ο 31χρονος ποδοσφαιριστής. Η Μαρί Κλερ Ρούπιο, σύντροφος του ποδοσφαιριστή, μιλώντας στο BBC ζήτησε να πάει εξοπλισμός στο κτίριο όπου ήταν την ώρα του σεισμού ο 31χρονος παίκτης. Στο σημείο έχουν πάει οι ατζέντηδες του ποδοσφαιριστή, με την οικογένεια και τους φίλους του Christian Atsu να περιμένουν με αγωνία κάποια εξέλιξη. Οι έρευνες στο κτίριο, το οποίο κατέρρευσε, συνεχίζονται και ακόμα και αν οι ελπίδες μειώνονται ας ελπίσουμε για το καλύτερο.

αφησε ενα σχολιο