1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΝΕΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

ΝΕΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

 Στα νέα στα γρήγορα διαβάστε για την υπόθεση Sigurdsson για τις νέες προσλήψεις στην ομάδα και το τεράστιο πριμ που θα πάρει ο Sean Dyche αν η ομάδα παραμείνει στην Πρέμιερ λιγκ.

Ο αθλητικός διευθυντής της Έβερτον Kevin Thelwell όπως ανακοινώθηκε χθες προχώρησε σε δύο ακόμα προσλήψεις για την στελέχωση της ομάδας. Η μία μάλιστα είναι εντυπωσιακή.Ο Lee Sargeson εντάχθηκε ως επικεφαλής των επιχειρήσεων scouting και ο Dan Micciche ανέλαβε τον ρόλο του επικεφαλής προπονητή ανάπτυξης παικτών.Ο Sargeson μετακομίζει στην Έβερτον μετά από περισσότερα από πέντε χρόνια δουλειάς στο σκάουτινγκ στο Μπράιτον, που είναι  ένα από τα πιο εντυπωσιακά συστήματα σκάουτινγκ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο καθώς ο σύλλογος της νότιας ακτής συνεχίζει να τα πάει εξαιρετικά παρά τις  πωλήσεις βασικών παικτών όπως οι Ben White. , Marc Cucurella και Leandro Trossard. Με αυτές τις δύο προσλήψεις  οι συνολικές αφίξεις προσωπικού στην ομάδα φτάνουν στις 28 αν δεν μας έχει ξεφύγει κάποια.

Νέες προσπάθειες διάλυσης του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου από την European Super league μετά τον διορισμό του Διευθύνοντος Συμβούλου Bernd Reichart,που προσπαθεί με κινήσεις του να χρυσώσει το χάπι. Λαμβάνοντας σχόλια «από 50 συλλόγους» ως μέρος των σχεδίων τους για την υλοποίηση του έργου με πιο γλυκο τρόπο από αυτόν που παρουσιάστηκε το 2021. Οι τελευταίες προτάσεις που παρουσιάστηκαν από τον Reichart μέσω της γερμανικής εφημερίδας Die Welt, μιλάνε για σχέδια για έναν διαγωνισμό «πολλαπλών τμημάτων» με 60 έως 80 ομάδες, όπου οι σύλλογοι θα έχουν εγγυημένα τουλάχιστον 14 αγώνες και η διοργάνωση θα διέπεται από 10 αρχές που περιλάμβαναν αυξημένη εστίαση στην οικονομική βιωσιμότητα, την αξιοκρατία και την εμπειρία των φιλάθλων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Daily Mail» ο Sean Dyche γράφεται ότι θα πάρει ένα μυθικό ποσό αν καταφέρει να κρατήσει την ομάδα μας στην Premier League. Συμφωνα με το δημοσίευμα το πριμ παραμονής για τον Sean Dyche θα είναι ύψους  3.5 εκατομμυρίων λιρών, ποσό που έχει συμφωνησει ο 51ετών Άγγλος τεχνικός με τη διοίκηση της ομάδας.

 

  Περισσότερο από ενάμιση χρόνος πέρασε από την στιγμή που ο Gylfi Sigurdsson κατηγορήθηκε για σεξουαλικά αδικήματα με εμπλεκόμενα παιδιά έκτοτε και μόλις τώρα, τον Φεβρουάριο του 2023 η υπόθεσή του έφτασε στα χέρια της εισαγγελίας του δικαστηρίου του Μάντσεστερ. Όπως αναφέρει το ισλανδικό «RUV», οι βρετανικές δικαστικές αρχές εξετάζουν τα αποδεικτικά στοιχεία που τους προωθήθηκαν στις 31 Ιανουαρίου ως αποτέλεσμα της αστυνομικής έρευνας και αναμένεται,  να αποφασίσουν για το αν θα προχωρήσουν σε ποινική δίωξη κατά του Ισλανδού πρώην διεθνούς μέσου ή αν η υπόθεση θα μπει οριστικά στο συρτάρι. Όπως ανέφεραν εκπρόσωποι του δικαστηρίου, δεν υπάρχει διορία ή σαφές χρονοδιάγραμμα για το πότε θα εκδοθεί απόφαση.Τον περασμένο Οκτώβριο, ο πατέρας του έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «Frettabladid» μέσω της οποίας κάλεσε την ισλανδική κυβέρνηση να παρέμβει για να στηρίξει τον γιο του, τονίζοντας ότι η καθυστέρηση στην υπόθεση είχε ξεπεράσει τα λογικά πλαίσια.

 

αφησε ενα σχολιο