1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

 Η Πρέμιερ λιγκ πήρε μια σημαντική απόφαση σε σχέση με τις χορηγίες που θα επηρεάσει και την Έβερτον. Οι σύλλογοι της Πρέμιερ λιγκ ψήφισαν για μια αλλαγή που θα αλλάξει τη χορηγία τυχερών παιχνιδιών στο ποδόσφαιρο.


 Οι σύλλογοι της Πρέμιερ λιγκ συμφώνησαν να αποσύρουν τη χορηγίες τυχερών παιχνιδιών στο μπροστινό μέρος των φανελών από τη αγωνιστική περίοδο 2025/26.Το κορυφαίο πρωτάθλημα της Αγγλίας γίνεται το πρώτο  πρωτάθλημα του Ηνωμένου Βασιλείου, που κάνει αυτή την κίνηση. Μετά από συζητήσεις με το Υπουργείο Πολιτισμού, Μέσων Ενημέρωσης και Αθλητισμού και ως μέρος της συνεχιζόμενης κυβερνητικής προσπάθειας σχετικά με τη νομοθεσία για τα τυχερά παιχνίδια η Πρέμιερ λίγκ πήρε αυτή την δύσκολη απόφαση μια και θα επηρεάζει πολλές ομάδες αλλά πιθανόν και να μειώσει όλο και αυξανόμενες χορηγίες στις φανέλες των ομάδων.

 Οκτώ από τους 20 συλλόγους της Πρέμιερ λιγκ χρηματοδοτούνται από εταιρείες τυχερών παιχνιδιών, περισσότερες από οποιαδήποτε άλλο οργανισμό. Το 2022, η Έβερτον υπέγραψε συμφωνία ρεκόρ συλλόγου με το Stake.com. Ένα διαδικτυακό καζίνο όπου οι χρήστες μπορούν να καταθέσουν και να αποσύρουν μέχρι και κρυπτονομίσματα προς και από τον λογαριασμό τους.

αφησε ενα σχολιο