1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΑΜΕΣΟ STOP ΣΤΗΝ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΜΕΣΟ STOP ΣΤΗΝ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ

 Μετά την ήττα από την Μπέρνλι υπήρχε μια έντονη φημολογία που υποστήριζε ότι ο Frank Lampard θα απολυόταν άμεσα από την ομάδα όμως αυτή η φήμη δεν ισχύει σύμφωνα με την Daily mail αλλά και τον έγκυρο δημοσιογράφο της Έβερτον Alan Myers .

 Οι φήμες ξεκίνησαν από τον δημοσιογράφο της Telegraph, Jason Burt. Μιλώντας στο PL Today, ο Burt είπε, “Δεν είμαι σίγουρος ότι θα επιβιώσει. Γνωρίζοντας πώς λειτουργεί, ο Moshiri μπορεί να κάνει μια ακόμη ανατροπή και να τον ξεφορτωθεί. Μου είπαν ότι ήταν πολύ άσχημα μετά από χθες το βράδυ (σ.σ προχθές). Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να αλλάξει τον προπονητή. Θα μπορούσαν να την δώσουν στον Duncan Ferguson μέχρι το τέλος της σεζόν.”

 Η Daily mail αλλά και ο Alan Myers έγραψαν ότι δεν τίθεται θέμα Lampard . Ο Farhad Moshiri και ο Bill Kenwright εξακολουθούν να υποστηρίζουν σθεναρά τον Frank Lampard παρά την απογοητευτική ήττα από την Μπέρνλι . Φυσικά, ο υποβιβασμός είναι ένας τεράστιος φόβος των οπαδών, αλλά δεν φαίνεται να έχει φτάσει ακόμα στο διοικητικό συμβούλιο. Ο μεγαλομέτοχος πρόκειται να πετάξει στο Λίβερπουλ αυτή την εβδομάδα ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

αφησε ενα σχολιο