1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΝΙΔΕΟ

ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΝΙΔΕΟ

 Νέες φήμες στην Independent αυτή την φόρα, αναφέρουν μια αρκετά ανησυχητική φήμη, ότι υπάρχουν παίκτες μέσα στην ομάδα που θεωρούν τον Frank Lampard ανίδεο.

 Σύμφωνα με τον Miguel Delaney από την Independent, ο οποίος γράφει στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο του για τον Lampard και την Έβερτον αυτή την εβδομάδα. Στη στήλη, δηλώνει πώς κάποιοι μέσα στην Έβερτον που δεν είναι «εντυπωσιασμένοι» με όσα έχει φέρει στο τραπέζι ο Lampard . Το πιο ανησυχητικό είναι επίσης ότι ορισμένοι παίκτες έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν τον όρο «ανίδεος» για να περιγράψουν τον νέο προπονητή της ομάδας. Υπάρχει επίσης ένα σχόλιο που λέει ότι ο Frank Lampard μπορεί να μην αντέξει πέρα ​​από τον Ιούνιο, ανεξάρτητα από την πορεία της μάχης του υποβιβασμού.

 Ο Lampard ελπίζει ότι στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αύριο, το μεσημέρι μπορεί να φέρει μια τεράστια αλλαγή της τύχης. Ιστορικά, το Goodison Park είναι καυτό σε αυτό το παιχνίδι και το κίνητρο είναι τεράστιο. Ας ελπίσουμε τα λόγια του Sean Dyche στα μέσα της εβδομάδας στο ημίχρονο του παιχνιδιού με την Μπέρνλι να αποδειχθούν ψέμματα Να αναφέρουμε ότι ο πολύπειρος προπονητής της Μπέρνλι είπε ότι δεν πίστευε ότι οι παίκτες της Έβερτον ξέρουν πώς να κερδίσουν έναν αγώνα.

 

 

αφησε ενα σχολιο