1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο YOUNG

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο YOUNG

 Ο Ashley Young είναι και επίσημα παίκτης της Έβερτον.0 38χρονος μπακ υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο μέχρι το τέλος Ιουνίου 2024.

 Ο Young στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Έβερτον είπε: “Είμαι χαρούμενος που είμαι παίκτης της Έβερτον και που μπήκα σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν και η έξοδος στο Goodison Park θα είναι ένα απίστευτο συναίσθημα και θα ακούσω τους παθιασμένους οπαδούς πίσω μου. Ο προπονητής ήταν σημαντικός για την υπογραφή μου. Τον ξέρω και ξέρω πώς είναι το πάθος και η επιθυμία του. Η ειλικρίνειά του, η θέλησή του να δουλέψει σκληρά και η πείνα του για το παιχνίδι είναι απαράμιλλη. Ξέρω ότι τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά για την Έβερτον τις τελευταίες δύο σεζόν, αλλά η φιλοδοξία του προπονητή, να του μιλήσει και να ακούσει τι θέλει να κάνει για να αλλάξει τον σύλλογο, ήταν βασικός παράγοντας στην απόφασή μου. Το άλλο είναι το μέγεθος της Έβερτον. Είναι ένα τεράστιο κλαμπ και η βάση των οπαδών της είναι μια από τις καλύτερες. Το να τους έχω πίσω μου είναι μια φανταστική ευκαιρία. Χαίρομαι που έχω την ευκαιρία να είμαι εδώ και θέλω απλώς να ξεκινήσω τώρα.

 Ο Sean Dyche μίλησε επίσης για τον πρώτο παίκτη που αποκτάει η ομάδα από την στιγμή που την ανέλαβε ως προπονητής “Ο Ashley είναι ένας επαγγελματίας κορυφαίας κλάσης του οποίου το ρεκόρ ομαδικών και προσωπικών επιτευγμάτων κατά τη διάρκεια μιας επιτυχημένης καριέρας τον καθιστά εξαιρετική προσθήκη στην ομάδα μας. Γνωρίζω τον Ashley πολλά χρόνια, καθώς ήταν αρχηγός του όταν πρωτοεμφανίστηκε στη Γουότφορντ, και οι ικανότητές του εντός και εκτός γηπέδου θα αποδειχθούν πολύτιμες. Τα εντυπωσιακά στατιστικά του από την περασμένη σεζόν, που ήταν από τα καλύτερα στην Ευρώπη, υπογραμμίζουν τι μπορεί να φέρει στην Έβερτον.

Ακολουθεί η πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της Έβερτον στο επίσημο κανάλι της ομάδας

αφησε ενα σχολιο