1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο YOUSSEF CHERMITI

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο YOUSSEF CHERMITI

 Η Έβερτον ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση απο την Σπόρτινγκ Λισαβώνας του 19χρονου Πορτογάλου επιθετικού Youssef Chermiti.

 Ο Youssef Chermiti έγινε έτσι το τρίτο καλοκαιρινό απόκτημα της Έβερτον. Υπέγραψε συμβόλαιο 4 ετών μέχρι τον Ιούνιο του 2027

 Ο παίκτης στις πρώτες του δηλώσεις είπε: “Είναι μεγάλη κίνηση για μένα. Η ένταξη στην Έβερτον είναι μια νέα αρχή, μια νέα σελίδα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι μια όμορφη πόλη και ένα όμορφο κλαμπ. «Ανυπομονώ να γνωρίσω τους οπαδούς, τους νέους μου συμπαίκτες και να συνεργαστώ με τον προπονητή. Θέλω να αγκαλιάσω τα πάντα για τη Λέσχη. «Έχω νέους στόχους τώρα. Είμαι εδώ και θέλω να κάνω το καλύτερο για την Έβερτον. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα. Ελπίζω να με αρέσουν οι οπαδοί και θέλω να τους δείξω τι μπορώ να κάνω. «Η Έβερτον είναι μεγάλος σύλλογος. Πολλοί θρύλοι έχουν παίξει εδώ. Δεν μπορούσα να αρνηθώ αυτή την ευκαιρία. Είναι μια μεγάλη στιγμή για μένα και τώρα είμαι πλήρως συγκεντρωμένος για να φτάσω στη δουλειά.

 Ο προπονητής της Έβερτον Sean Dyche είπε σχετικά με το νέο απόκτημα της ομάδας “Ο Youssef είναι ένας ταλαντούχος νεαρός επιθετικός που μπορεί να προσθέσει μια διαφορετική διάσταση στην ομάδα μας. Είναι ακόμα ένας έφηβος που μαθαίνει το παιχνίδι του, κάτι που θα το προσέχουμε, αλλά πιστεύουμε ότι έχει το ακατέργαστο ταλέντο και τα συστατικά για να είναι ένας πολύ καλός παίκτης και γι’ αυτό είμαστε χαρούμενοι που τον υπογράψαμε στην Έβερτον.

 Από την πλευρά μας να ευχηθούμε να τα πάει καλά και να καταφέρει να αφήσει το στίγμα του στην ομάδα μας. Ακολουθεί η πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της ομάδας μας στο Everton TV

αφησε ενα σχολιο