1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ 777

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ 777 ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ

 Όσο ο καιρός περνάει και η αγορά δεν ολοκληρώνεται με διάφορα δημοσιεύματα να εμπλέκουν την 777 Partners σε οικονομικά θέματα υπάρχουν και άλλα ονόματα που δείχνουν έτοιμοι να βγουν μπροστά και να αποκτήσουν την ομάδα.

 Τα νέα δημοσιεύματα γράφουν ότι κατατέθηκε μήνυση στη Νέα Υόρκη από τους δανειστές της 777 Partners για απάτη. Είναι η τελευταία από πολλές δυσμενείς αναφορές σχετικά με την αμερικάνικη εταιρία. Την ίδια στιγμή η 777 Partners δεν έχει σχολιάσει ακόμα τα ρεπορταζ. Μέχρι στιγμής, οι 777 δεν έχουν σχολιάσει δημόσια ούτε την εξαγορά της Έβερτον, επιμένοντας ότι «σέβονται τη διαδικασία» του τεστ ιδιοκτητών και διευθυντών του πρωταθλήματος.  Αυτό βέβαια δεν ήταν μια παράλογη θέση, είναι  κανόνας της Πρέμιερ λιγκ. Τον Απρίλιο, η 777 ζήτησε παράταση της προθεσμίας για την αποπληρωμή δανείων ύψους 160 εκατομμυρίων λιρών προς την MSP Capital και τους εξέχοντες επιχειρηματίες του Merseyside Andy Bell ιδρυτή της επενδυτικής πλατφόρμας AJ Bell και τον George Downing. Κατά τη στιγμή του αιτήματος, οι 777 ισχυρίστηκαν ότι θα ολοκλήρωναν την εξαγορά της Έβερτον μέχρι τα τέλη Μαΐου.

 Μπορεί η προθεσμία να μην έχει τελειώσει αλλά διαβάζουμε νέους πιθανούς επενδυτές για την Έβερτον. Σύμφωνα με το inews η Deloitte που η ομάδα έχει εξουσιοδοτήσει να βρει νέους επενδυτές σε περίπτωση που χαλάσει η συμφωνία. Ήρθε σε επαφή με κρατικά επενδυτικά ταμεία πολλών χωρών του Κόλπου, συμπεριλαμβανομένου του Qatar Investment Authority, σε μια προσπάθεια να δελεάσει νέους επενδυτές.Οι οποίοι σύμφωνα με το δημοσίευμα θα μπορούσαν να εμφανιστούν αμέσως αυτή την εβδομάδα.

  Ο δημοσιογράφος Άλαν Νίξον είναι πιο συγκεκριμένος ανέφερε την Κυριακή ότι ο Κέβιν Μαλόουν, ο οποίος ασχολήθηκε με την αμερικανική ομάδα μπέιζμπολ τους LA Dodgers για πολλά χρόνια, βρίσκεται στην Αγγλία και είναι έτοιμος να υποβάλει προσφορά για τους ομάδα. O Κέβιν Μαλόουν είναι ο επικεφαλής μιας κοινοπραξίας που είναι «έτοιμη να παρέμβει» εάν επιμείνουν τα προβλήματα με την 777 Partners. Ο Μαλόουν είναι μια σεβαστή προσωπικότητα στις ΗΠΑ και ενδιαφέρεται να αγοράσει έναν σύλλογο στην Πρέμιερ Λιγκ.  Πηγές του TEAMtalk λένε ότι θα αρχίσουν να εμφανίζονται και άλλοι υποψήφιοι για να  αγοράσουν την ομάδα.

 Οι πιθανοί νέοι αγοραστές θα μπορούσαν να προσελκυστούν από τις δυνατότητες κερδών του νέου σταδίου χωρητικότητας 52.888 θέσεων στις όχθες του ποταμού Μέρσεϊ. Εκτός από την αύξηση της χωριτικότητας που δίνει την δυνατότητα στην ομάδα να πουλά περισσότερα εισιτήρια για αγώνες, το στάδιο στο Bramley Moore Dock θα προσφέρει επίσης και άλλες ροές εσόδων, όπως μεγάλες μουσικές συναυλίες, ενώ οι ευκαιρίες φιλοξενίας και χορηγιών θα είναι επίσης περισσότερες.  Ο σύλλογος σκοπεύει να φιλοξενεί τουλάχιστον τέσσερις μεγάλες μη ποδοσφαιρικές διοργανώσεις στο νέο γήπεδο κάθε χρόνο.

 

1 Response

  1. Μακριά από 777 αφήστε αν είναι απατεώνες η όχι στην ουσία από αυτά που βλέπουμε στις ομάδες που έχουν υπάρχει κακό κλίμα δεν επενδύουν κ οι οπαδοί διαμαρτύρονται.μοσιρι θα λέμε κ θα κλαίμε με αυτούς μακάρι να βρεθεί άλλος επενδυτής στυλ Αράβων που ρίχνουν χρήμα. Η ομάδα πρέπει να αλλάξει τα πάντα από διοίκηση μέχρι νταις κ θελγουελ που είναι αποτυχημένοι

αφησε ενα σχολιο