1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ CALVERT-LEWIN

Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ CALVERT-LEWIN

 Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για να μπορέσει η Έβερτον να “γυρίσει τον διακόπτη” και να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη ήταν η ανάσταση στου Calvert-lewin που τον τελευταίο μήνα σκόραρε 4 γκολ.

 Ο 27χρονος επιθετικός έδειχνε μαλωμένος με τα δίχτυα από τον Οκτώβριο. Μέχρι που τον Απρίλίο βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα. Συνηθίζουμε να ακούμε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η ψυχολογία στο ποδόσφαιρο. Η φόρμα του Dominic Calvert-lewin τον τελευταίο μήνα είναι η απόδειξη. Η αρχή έγινε με το πέναλτι που πέτυχε δίνοντας έναν πολύτιμο βαθμό στο παιχνίδι με την Νιουκάστλ 1-1. Ακολούθησε το μάλλον τυχερό γκολ στο παιχνίδι με την Μπέρνλι στις 4 Απριλίου που έδωσε 3ποντο στην ομάδα. Η κεφαλιά γκολ στο παιχνίδι με την Λίβερπουλ και το πέναλτι με την Λούτον.

 Πλέον είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 7 γκολ μια και στο παιχνίδι της Παρασκευής ξεπέρασε τον Doucoure που έχει 6 γκολ. Απέχει αρκετά από τις καλύτερες σεζόν του το 2019/20 που σκόραρε 13 γκολ και το 2020/21 που σκόραρε 16 γκολ για την Πρέμιερ λιγκ. Όμως δείχνει να αφήνει πίσω του τις δύο προηγούμενες σεζόν που ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς και σκόραρε συνολικά μόλις 7 γκολ (5γκολ 2021/22 μόλις 2 γκολ 2022/23) και ας ήταν κρίσιμα και στις δύο σεζόν .

 Παίρνοντας τον Ιούνιο στην τελευταία σεζόν του συμβολαίου του εσείς θα του προτείνατε νέο συμβόλαιο η θα προτιμούσατε να τον πουλήσετε;;

 

αφησε ενα σχολιο