1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Ανακοινώθηκε ο Mykolenko.

Ανακοινώθηκε ο Mykolenko.

Με την αλλαγή του χρόνου η ομάδας μας προχώρησε στην πρώτη μεταγραφή της χρονιάς, την έκτη στην εποχή Benitez, του Ουκρανού αριστερού οπισθοφύλακα, Vitaliy Mykolenko, από τη δυναμό Κιέβου, με ένα ποσό γύρω στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Mykolenko είναι 22 ετών, έχει 21 συμμετοχές με την εθνική της Ουκρανίας, με την οποία έκανε ντεμπούτο στα 19 του, και ήταν από τα βασικά στελέχη της Ουκρανίας στο τελευταίο Ευρωπαϊκο πρωτάθλημα, όπου έφτασε στα προημιτελικά της διοργάνωσης,

Με τη Δυναμό Κιέβου έκανε ντεμπούτο στα 18 του, Αύγουστο του 2017, και πλέον έχει 132 συμμετοχές, έχει σημειώσει 7 γκολ και έχει “σερβίρει” 20 γκολ.

Ο Mykolenko στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της Έβερτον δήλωσε μεταξύ άλλων “είναι ένα μεγάλο και σημαντικό βήμα στη ζωή μου. Πάντα ονειρευόμουν να αγωνιστώ στην Premier League. Το ποδόσφαιρο γεννήθηκε στην Αγγλία και ο τρόπος παιχνιδιού ταιριάζει απόλυτα στο δικό μου”.

Εμείς δεν έχουμε άλλο από το να τον καλοσωρίσουμε στην οικογένεια μας και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στους στόχους που θα θέσει, προσωπικούς και, φυσικά, με την ομάδας μας.

αφησε ενα σχολιο