1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ DOUCOURE-ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ DOUCOURE-ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ DELE ALLI

Η Έβερτον ανανέωσε για δύο χρόνια το συμβόλαιο της με τον Abdoulaye Doucoure. Την ίδια στιγμή ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Έβερτον, Kevin Thelwell είχε πλησιάσει την Τότεναμ για να προσπαθήσει να βρει μια λύση για την περίπτωση του Dele Alli.

 Ο 30χρονος μέσος, διεθνής με την Εθνική ομάδα του Μάλι ο οποίος έχει κάνει 109 εμφανίσεις με την Έβερτον μέχρι στιγμής, έχει υπογράψει πριν λίγες μέρες νέο συμβόλαιο με την Έβερτον που θα τον κρατήσει στην ομάδα μέχρι το τέλος Ιουνίου του 2025. Ο Doucoure σε δηλώσεις που έκανε μετά την υπογραφή του είπε στην evertontv.Λατρεύω την Έβερτον και είμαι πολύ χαρούμενος που παρατείνω την παραμονή μου εδώ.Ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση να πάρεις. Αγαπώ όλους τους ανθρώπους γύρω από τον σύλλογο και όλους τους οπαδούς που μου έδειξαν τόση αγάπη τους τελευταίους δύο μήνες. Η επιθυμία μου ήταν να μείνω εδώ και να συνεχίσω να απολαμβάνω τον χρόνο μου με την Έβερτον. Σημαίνει πολλά να μείνω εδώ. Πάντα παλεύω για αυτόν τον σύλλογο και πάντα ήμουν ερωτευμένος με αυτόν τον σύλλογο. Πάντα ήθελα να μείνω στην Έβερτον. Νομίζω ότι η υπογραφή του νέου μου συμβολαίου δείχνει ότι ο σύλλογος βαδίζει στον σωστό δρόμο. Η ομάδα πάει πολύ καλά αυτή τη στιγμή. Έχουμε αυτοπεποίθηση και ξέρουμε ότι η ομάδα είναι πολύ καλή. Θέλουμε να βάλουμε την Έβερτον εκεί που ανήκει, για να είμαι ειλικρινής. Θέλουμε να είμαστε ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα και προφανώς, είμαστε σε καλή θέση και στο Carabao Cup. Θέλω να δίνω τα πάντα και να αγωνίζομαι κάθε εβδομάδα για την Έβερτον.

  Η Έβερτον προσπαθεί να δώσει λύση σε άλλο ένα θέμα, έχει ξεκινήσει συνομιλίες με την Τότεναμ με ένα πιθανό σχέδιο να σώσει την καριέρα του Dele Alli. O Sean Dyche, αποκάλυψε στην συνέντευξη τύπου πριν το παιχνίδι με την Μπράιτον ότι έχουν ξεκινήσει διερευνητικές συνομιλίες  με την πρώην ομάδα του Dele για το μέλλον του, καθώς ξεκινά τη μακρά διαδικασία αποκατάστασης μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό αυτό το καλοκαίρι. Η ομάδα μας είχε κάνει μια περίπλοκη συμφωνία με την Τότεναμ για την απόκτηση του πρώην Άγγλου σταρ τον Ιανουάριο του 2022, όπου δεν πλήρωσε τίποτα προκαταβολικά, αλλά θα μπορούσε να πληρώσει έως και 30 εκατομμύρια λίρες, ανάλογα με τις εμφανίσεις.

 Η πρώτη δόση ύψους 10 εκατομμυρίων λιρών  ενεργοποιείται όταν ο Dele παίζει τον 20ο αγώνα του για την Έβερτον αλλά μετά από κάποια προβλήματα τραυματισμών και μια περίοδο δανεισμού στην Μπεσίκτας, έχει παίξει μόλις 13 φορές για την ομάδα μας, με μόνο ένα ξεκίνημα σαν βασικός. Με την τρέχουσα οικονομική κατάσταση της Έβερτον, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να φτάσει το όριο των 20 εμφανίσεων, εκτός και αν υπάρξει μια ξεκάθαρη συμφωνία με την Τότεναμ ώστε  να παραιτηθεί η να αναπροσαρμόσει αυτήν την αμοιβή.

 Ο Dyche θέλει να του δώσει χρόνο για το παιχνίδι, καθώς θέλει να προσφέρει υποστήριξη στον 26χρονο στην προσπάθειά του να σώσει μια καριέρα που όπως παραδέχτηκε, σε πρόσφατη συνέντευξη με τον Γκάρι Νέβιλ, ότι είχε επηρεαστεί από προβλήματα ψυχικής υγείας που σχετίζονται με την παιδική του ηλικία. Και ο προπονητής της ομάδας  αποκάλυψε ότι ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Έβερτον, Kevin Thelwell είχε πλησιάσει τους Λονδρέζους για να προσπαθήσει να βρει μια λύση. Ερωτηθείς αν υπήρξε κάποια πρόοδος στις συνομιλίες, απάντησε: “Όχι ακόμα, ο Kev (Thelwell) είχε μερικά τηλεφωνήματα στο παρασκήνιο, (ρωτώντας την Τότεναμ) πως το βλέπει; Αλλά τίποτα δεν έχει αλλάξει αυτή τη στιγμή.”

 Ο Dyche είπε ότι η κατάσταση δεν είναι ακόμη πολύ πιεστική, με τον Dele να απέχει ακόμα πολύ από τη φυσική του κατάσταση καθώς ξεκινά την αποκατάστασή του και να μπορεί να παίξει ακόμη έξι αγώνες για την ομάδα χωρίς να ενεργοποιήσει την πληρωμή. «Πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι είναι στο χορτάρι, αλλά απέχει πολύ ακόμα από το να είναι σε φόρμα, δεν προπονείται μαζί μας, είναι με το αθλητικό επιστημονικό επιτελείο. Απλώς επιστρέφει πραγματικά εκεί που ήταν Ήταν πολύ άτυχος όταν η αποκατάσταση πήγε στραβά μετά από μια εγχείρηση και είναι σχεδόν περισσότερος χρόνος από την αρχικό τραυματισμό. Αλλά οι ειδικοί συμβούλεψαν να τον αφήσετε ήσυχο και απλώς να το αφήσετε να θεραπευτεί φυσικά. Είναι σε καλό σημείο, αλλά είναι ακόμα πολύ μακριά από το να παίξει”

 

 

 

αφησε ενα σχολιο