1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ MAIL

 Ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στην Daily Mail, υποστήριξε ότι υπάρχει κίνδυνος για αφαίρεση βαθμών στην ομάδα για τους οικονομικούς της λογαριασμούς.  Μάλιστα γράφεται ότι θα μπορούσε να γίνει ο πρώτος σύλλογος που θα παραβιάσει τους κανόνες κέρδους και βιωσιμότητας της Πρέμιερ λιγκ.


 Το άρθρο της Daily mail γράφει ότι η ομάδα θα έχει οικονομικές απώλειες άνω των 260 εκατομμυρίων λιρών μεταξύ 2017 και 2020 .Δηλαδή 155 εκατομμύρια λίρες περισσότερα από ό,τι επιτρέπεται σε μια περίοδο τριών ετών. Γράφει επίσης ότι ο σύλλογος επρόκειτο να δημοσιεύσει τους λογαριασμούς του για τη σεζόν 2020/21 τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά η δημοσίευση καθυστέρησε καθώς ζητούν διευκρινίσεις από την Πρέμιερ λιγκ. σχετικά με το πόσο από τις απώλειες τους μπορούν να καταγράψουν λόγω των επιπτώσεων του Covid.

  Η Liverpool echo απέκρουσε της φήμες και σε άρθρο της γράφει πως στην ομάδα δεν ανησυχούν για την προοπτική αφαίρεσης βαθμών και πως συνεργάζονται στενά με τις αρχές του παιχνιδιού, συζητώντας συχνά με την Πρέμιερ λιγκ για όλη τη μεταγραφική τους δραστηριότητα εδώ και αρκετά χρόνια. Αυτό περιλαμβάνει ακόμα και τις συμφωνίες που έκανε ο νέος προπονητής Frank Lampard κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, όταν ο σύλλογος ζήτησε συμβουλές από την Πρέμιερ Λιγκ και έλαβε διαβεβαιώσεις ότι λειτουργούσαν σύμφωνα με τις οδηγίες βιωσιμότητας. Εκτός από την Liverpool echo και ο Alan Myers όταν ρωτήθηκε έγραψε στο twitter έγραψε ότι αμφιβάλει πάρα πολύ ότι υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας για την ομάδα.

 Ακόμα αξίζει να πούμε πως η Έβερτον δεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει καθυστερήσει να υποβάλει τον ισολογισμό της.  Στην ομάδα πιστεύουν ότι τίποτα που περιέχεται στα στοιχεία τους για το οικονομικό έτος 2021 δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη για την Πρέμιερ Λιγκ.

 

 

αφησε ενα σχολιο