1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ SIGURDSSON

ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ SIGURDSSON

 Ο Ισλανδός πρώην μέσος της ομάδας μας Gylfi Sigurdsson, απαλλάχθηκε των κατηγοριών μια και η εισαγγελική υπηρεσία του Στέμματος κατέληξε ότι δεν επαρκούν τα διαθέσιμα αποδεικτικά στοιχεία.

 Στην πραγματικότητα ξέρουμε πολύ λίγα για την υπόθεση που ουσιαστικά τερμάτισε την καριέρα του Ισλανδού παίκτη στην Έβερτον και ίσως να μην μάθουμε ποτέ την σοβαρότητα της ιστορίας.

 Το καλοκαίρι του 2021 ο 31ετών τότε Sigurdsson συνελήφθη ως ύποπτος για σεξουαλικά αδικήματα σε σχέση με ανήλικους. Το όνομα του δεν δόθηκε στην δημοσιότητα αλλά όπως ήταν φυσικό διέρρευσε σχεδόν άμεσα. Η Έβερτον έθεσε εκτός ομάδας τον παίκτη επ’αόριστον, αλλά τυπικά το συμβόλαιο του έληξε το περασμένο καλοκαίρι. Ο Gylfi Sigurdsson ήταν εκτός φυλακής με εγγύηση από τις 16 Ιουλίου 2021. Η υπόθεση του Sigurdsson έφτασε στο γραφείο του εισαγγελέα τον Φεβρουάριο. Μια δήλωση από αξιωματούχους της περιοχής εκείνη την εποχή υποστήριξε την υποψία για επαναλαμβανόμενες σεξουαλικές παραβάσεις από τον μέσο

 Μόλις όμως πριν λίγες μέρες απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες μια και δεν υπήρχαν αρκετές πληροφορίες για να συνεχιστεί η έρευνα. Η δήλωση  που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Αστυνομικό Τμήμα του Ευρύτερου Μάντσεστερ λέει: “Ο 33χρονος που συνελήφθη στο πλαίσιο έρευνας που ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2021 δεν θα αντιμετωπίσει περαιτέρω ενέργειες. Η ομάδα έρευνας και η εισαγγελική υπηρεσία του στέμματος συνεργάστηκαν και κατέληξαν στην απόφαση ότι τα διαθέσιμα αποδεικτικά στοιχεία αυτή τη στιγμή δεν φθάνουν το όριο που ορίζεται στον κώδικα για τους Εισαγγελείς του Στέμματος. Η αστυνομία του ευρύτερου Μάντσεστερ δεσμεύεται να διερευνήσει καταγγελίες για να εξασφαλίσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για όλους τους εμπλεκόμενους και θα συνεχίσει να συνεργάζεται με συνεργαζόμενες υπηρεσίες για να διασφαλίσει ότι τα άτομα υποστηρίζονται κατά τη διάρκεια των ερευνών και πέραν αυτής.

 Ο Gylfi Sigurdsson δεν έχει κάνει καμία δήλωση για να υπερασπίσει τον ευατό του ακόμα και τώρα, που απαλλάχθηκε των κατηγοριών.

 

 

αφησε ενα σχολιο