1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο JIMMY HUSBAND

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο JIMMY HUSBAND

Η Έβερτον ανακοίνωσε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της τον θάνατο του επιθετικού της ομάδας και πρωταθλητή με την ομάδα το 1969/70,Jimmy Husband.

  Όπως ανακοίνωσε η ομάδα ο Jimmy Husband 76 ετών, πέθανε ειρηνικά το Σάββατο μετά από σύντομη ασθένεια. Ο Husband εντάχθηκε στην Έβερτον το 1963, όταν οι Μπλε ήταν οι κυρίαρχοι Πρωταθλητές , και θα σημείωνε 55 γκολ σε 199 εμφανίσεις στην πρώτη ομάδα.

  Γεννήθηκε στο Νιουκάστλ στις 15 Οκτωβρίου 1947 και ήταν ένας πολύ περιζήτητος νεαρός ποδοσφαιριστής είχε επιλογές από πάνω από δώδεκα συλλόγους, συμπεριλαμβανομένων των Άστον Βίλα, Λίντς, Σάντερλαντ,Νιουκάστλ, Μίντλεσμπρο, Μπέρνλι και Έβερτον  όταν αποφάσισε να γίνει επαγγελματίας. Επέλεξε την Έβερτον και έκανε το ντεμπούτο του εκτός έδρας στη Φούλαμ τη Δευτέρα του Πάσχα τον Απρίλιο του 1965. Θρύλοι όπως ο Gordon West, ο Brian Labone, ο Jimmy Gabriel και ο Johnny Morrisey ήταν μεταξύ των συμπαικτών του.Εγινε πρωταθλητής με την Έβερτον την σεζόν 1969/70. Το 1973 έφυγε από την ομάδα μας για την Λούτον.

αφησε ενα σχολιο