1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο DYCHE

ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο DYCHE

 Απόλυτα ευχαριστημένος ο Sean Dyche από την απόδοση των παικτών του και την προσαρμογή στο σύστημα που έπαιξε χθες η ομάδα στην εκτός έδρας νίκη ενάντια στην Μπέρνλι.

 Για την απόδοση της ομάδας είπε: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το πιο ευχάριστο για μένα είναι ότι η προσαρμογή των παικτών συνεχίζει και αφοσιώνεται. Έπρεπε να κάνουμε πολλές αλλαγές και ο Mykolenko ήταν μια πολύ καθυστερημένη απόφαση, οπότε έπρεπε να αλλάξουμε το σχήμα και δεν είχαμε χρόνο να το προετοιμάσουμε, ούτε χρόνο να το δουλέψουμε. Το ανοιχτό μυαλό των παικτών βοήθαει συνεχώς. Όταν βρίσκεστε σε μια ομάδα που δεν είναι έτσι ή δεν έχει αυτοπεποίθηση, τότε μπορείτε να ακούσεις  δικαιολογίες «Δεν έχουμε κάνει αυτό ή εκείνο», αλλά δεν υπήρξε τίποτα από όλα αυτά. Αυτοί οι παίκτες είπαν, «Εντάξει, αυτό είναι το σχήμα. Είμαστε έτοιμοι και θα συνεχίσουμε». Το υπόβαθρο αυτού σας αποζημιώνει και νομίζω ότι μας αποζημιώνει.”

 Για τους παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής και τα πήγαν καλά χθες ως βασικοί είπε: “Μιλάω με τους παίκτες και τους επαινούμε ως επιτελείο γιατί η δύναμη της ομάδας, συχνά, είναι η δύναμη των ανθρώπων εκτός της βασικής ενδεκάδας αυτή τη στιγμή. Είναι δύσκολο να το εκφράσω με λέξεις, αλλά ο σεβασμός που τρέφω για αυτήν την ομάδα που φροντίζει τον εαυτό της και εμάς… είναι βασικά κοινή λογική, αλλά δεν είναι εύκολο όταν δεν παίζεις να μένεις απόλυτα προσηλωμένος στην εργασία σου προπονήσου σωστά, φρόντισε τον εαυτό σου γιατί όταν έρθει η ευκαιρία σου, πρέπει να μπεις και να παίξεις καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτούς τους παίκτες που μπήκαν μέσα. Ο Keano σημειώνει ένα γκολ – είναι πολύ καλός παίκτης, ο Ben [Godfrey] μπαίνει με μια δυνατή απόδοση, ο Dobbo [Lewis Dobbin] παίρνει άλλο ένα ημίχρονο, ο Dwight [McNeil] μπαίνει ως εξτρέμ – πίσω, νόμιζα ότι ο Amadou [Onana] ήταν καταπληκτικός σήμερα, όχι μόνο το γκολ του αλλά η άσχημη πλευρά του παιχνιδιού με τη σκληρή δουλειά και την αίσθηση της θέσης του. Είχαν πολλά να προσαρμοστούν και δεν είχαν σχεδόν καθόλου χρόνο, είχαμε μια διαδρομή 10 λεπτών, έτσι ώστε να το αντιμετωπίσουν έτσι σήμερα με αυτή την απόδοση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο με διαφορετικό τρόπο με έλεγχο και τακτική Η κατανόηση για να το δει κανείς, ήταν πολύ, πολύ ευχάριστη.”

 Για την αλλαγή του συστήματος είπε “Είμαι εδώ για λίγο και οι άνθρωποι πάντα έλεγαν ότι δεν άλλαξα ποτέ από το 4-4-2 – το έκανα, πολλές φορές, αλλά μόλις καθιερωθεί μια ρητορική, κανείς δεν θέλει να την αλλάξει. Εδώ είναι λίγο διαφορετικό. Έχουμε διαφορετικούς παίκτες, διαφορετικούς παίκτες που μπορούν να παίξουν με διαφορετικούς τρόπους, μερικοί από αυτούς έχουν παίξει με διαφορετικούς τρόπους σε διαφορετικούς συλλόγους οπότε το γνωρίζω αυτό. Σήμερα ήταν για το τι θα μπορούσαμε να κάνουμε για να το συνδυάσουμε για να λειτουργήσει  και δουλέψαμε γι’ αυτό όσο καλύτερα μπορούσαμε, αλλά υπάρχει τεράστια πίστωση για τους παίκτες απόψε γιατί δεν υπήρχε σχεδόν χρόνος να δουλέψουμε την αλλαγή του σχήματος, την αλλαγή της τακτικής και υπήρξε αποδοχή να κάνεις όλα τα πράγματα που σε κάνουν να κερδίζεις παιχνίδια. Σίγουρα το μαθαίνουν διαφορετικοί τρόποι να κερδίζουν παιχνίδια.

 Τέλος για τους τραυματίες είπε:“Ο Abdoulaye Doucouré αποχώρησε στο ημίχρονο. , είχε ένα σφίξιμο στον μηριαίο. Είναι ένας άλλος παίκτης που θα πρέπει απλώς να περιμένουμε και να δούμε. Ο Mykolenko είναι έτοιμος για την Τρίτη, ο Doucs θα είναι μάλλον το ίδιο. Έχουμε δύο παίκτες ακόμα πίσω [Idrissa Gana Gueye και Jarrad Branthwaite] μετά τις απουσια τους λόγω καρτών , αλλά είναι δύσκολη κατάσταση  αυτή τη στιγμή, ειδικά με τους πλάγιους μπακ.

αφησε ενα σχολιο