1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ

ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ

 O Sean Dyche αφιέρωσε την χθεσινή εκτός έδρας νίκη της Έβερτον στην μνήμη του προέδρου της ομάδας Bill Kenwright που έφυγε πριν λίγες μέρες από την ζωή.

 Αναλυτικά ο Άγγλος προπονητής της ομάδας μας είπε:  “Δεν μπορείς να εγγυηθείς,(την νίκη) αλλά νομίζω ότι αρμόζει μετά την εβδομάδα που ζήσαμε και τη θλιβερή απώλεια του προέδρου, ώστε σίγουρα να ανήκει σε εκείνον και την οικογένειά του. Πίσω από αυτό ήταν πολύ ευχάριστο, είναι μια πολύ δύσκολη έδρα και το έχουν αποδείξει τις τελευταίες δύο σεζόν και σίγουρα κατά το τελευταίο ημερολογιακό έτος. Νομίζω ότι ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση για πολλούς λόγους. Προσπαθούμε να δουλέψουμε με διαφορετικούς τρόπους με την ομάδα, με την μπάλα και επίσης χωρίς τη μπάλα. Μπορείς να αμυνθείς, μπορείς να δεις στον αγώνα και νομίζω ότι τα καταφέραμε πολύ καλά σήμερα.

  Και συνέχισε μιλώντας για τον πρόεδρο και την επιρροή του στους παίκτες “Όσο λυπηρό κι αν είναι, είχαμε λίγο χρόνο με τους παίκτες μέσα στην εβδομάδα και ακύρωσα την προπόνηση. Όταν ανασυγκροτηθήκαμε, είχαμε απλώς μια μικρή στιγμή για τον εαυτό μας.Δεν ήθελα να το κάνω πολύ συναισθηματικό για τους παίκτες, αλλά ξέρουν. Πολλοί από αυτούς είχαν βαθύτερες σχέσεις με τον πρόεδρο, επειδή είχαν περισσότερα χρόνια στην ομάδα, ενώ κάποιοι μόλις εντάχθηκαν. Απλώς το αφήσαμε μόνο του, ήξεραν τι συμβαίνει και το βάθος της αγάπης του προέδρου για τον σύλλογο. Το γνώριζαν καλά αυτό.

 “Δεν θέλω να είστε πολύ άπληστος αλλά σίγουρα δεν νομίζω ότι κάναμε τόσες πολλές ευκαιρίες όσο στην αρχή της σεζόν. Τα πρώτα τρία εντός έδρας παιχνίδια μας της σεζόν μου είναι αδιανόητο πώς δεν φέραμε ισοπαλία σε αυτά τα παιχνίδια αν όχι να κερδίσαμε. Σήμερα ήταν μια διαφορετική παράσταση. Είχαμε σημαντικές στιγμές και αμυνθήκαμε πολύ καλά. Είχαμε έναν μικτό τρόπο παιχνιδιού που μου αρέσει πολύ. Τους μιλάω ατελείωτα για αυτό, υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι να κερδίζεις παιχνίδια και τους λέω: Μπορούμε να δουλέψουμε σε διαφορετικούς τρόπους να κερδίζουμε παιχνίδια; και το κάναμε αυτό.”

«Νομίζω ότι η αμυντική πλευρά του παιχνιδιού ήταν πραγματικά ανέγγιχτη απέναντι στη Λίβερπουλ την περασμένη εβδομάδα. Τα πήγαμε πολύ καλά με αυτό και αυτό που προσπαθώ να εντυπωσιάσω στους παίκτες είναι το πόσο σημαντικό είναι γιατί πιστεύω ότι έχουμε ποιότητα εδώ. Βρίσκω λίγο απογοητευτικό αυτή τη σεζόν το γεγονός ότι δεν έχουμε περισσότερους βαθμούς στο πίνακα λόγω της απόδοσής μας, ιδιαίτερα εντός έδρας στα τρία πρώτα παιχνίδια, αλλά η αποφασιστικότητα της νοοτροπίας να συνεχίσουμε, να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και να βρίσκουμε τους τρόπους, είμαι ευχαριστημένος με αυτό. Νομίζω ότι αρχίζουμε να αλλάζουμε την ομάδα και νομίζω ότι υπάρχει πιο σταθερό πλεονέκτημα για εμάς όταν το παιχνίδι δεν είναι τόσο τέλειο όσο θα θέλαμε να είναι και νομίζω ότι αυτό είναι σημαντικό σε μια σεζόν στην Premier League. Είμαι σε αυτό εδώ και πολύ καιρό και ξέρω αυτά τα σκληρά παιχνίδια, τα οποία ξεπερνούν, αυτά που δεν παίζεις καλά επίσης, μπορείς να βρεις έναν τρόπο να πάρεις βαθμούς, να κερδίσεις παιχνίδια. Εκείνα στα οποία παίζεις καλά συνήθως φροντίζουν τον εαυτό τους, νομίζω ότι το υπόβαθρο της νοοτροπίας είναι σημαντικό και νομίζω ότι ήταν εκεί.”

αφησε ενα σχολιο