1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

 Έξι νεαροί παίκτες έκαναν φέτος το “αγροτικό” τους και επέστρεψαν στην Έβερτον μια και τα πρωταθλήματα των μικρότερων κατηγοριών στην Αγγλία ολοκληρώθηκαν .Βλέπουμε τις επιδόσεις τους μέσα στην σεζόν και δοκιμάζουμε τις εκτιμήσεις για το πόσο έτοιμοι είναι για να κερδίσουν μια θέση στο επόμενο ρόστερ της ομάδας.

Ryan Astley

 Ο 21ετών Ουαλός κεντρικός αμυντικός βίωσε την μεγάλη απογοήτευση ενός υποβιβασμού με την Άκρινγκτον Στάνλει που τερμάτισε προτελευταία στην Λιγκ 1. Σε προσωπικό επίπεδο ο Ουαλός έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα αγωνίστηκε ακριβώς στα μισά 23 από τα 46 παιχνίδια της ομάδας εχασε κάποια λόγω τραυματισμού και πέτυχε 1 γκολ στο πρωτάθλημα της Λιγκ 1. Ακόμα έπαιξε στο κύπελλο όπου πέτυχε και γκολ εναντίον της Μπορεχαμ αλλά και στο λιγκ καπ τρόφι το κύπελλο των χαμηλότερων κατηγοριών όπου και εκεί πέτυχε γκολ εναντίον της Κ21 της Λίβερπουλ.Τα στατιστικά στο Sofascore του δίνουν έναν μέσο όρο βαθμολογίας 6,77  μέσο όρο τάκλιν 2,4, καθαρίσματα φάσεων 3,1 και 1,7 κοψίματα ανά παιχνίδι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το συμβόλαιο του τελειώνει φέτος είναι 21ετών και έχει κάνει μια συμπαθητική σχετικά χρονιά. Δεν μοιάζει ακόμα σε επίπεδο Πρεμιερ λιγκ, ίσως είναι σε επίπεδο Τσαμπιονσιπ. Αν και υπάρχει πιθανότατα να κερδίσει μια μικρή ανανέωση όχι πάνω από 50-55% .

Tyler Onyango

Οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του 20χρονου μέσου μάλιστα υπάρχουν και συγκρίσεις με τον Fellaini μάλλον λόγω της κώμης του.Είχε πάρει ευκαιρία να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα από τον Carlo Ancelotti πρό περυσι στο Κύπελλο με την Σέφιλντ Γουένστει. Όπως και πέρυσι όπου έπαιξε 3 παιχνίδια ως αλλαγή.  Ξεκίνησε φέτος την σεζόν ως δανεικός στην Μπέρτον Αλμπιον στην Λιγκ1 (τερμάτισε 15η) είχε 16 συμμετοχές στην Λιγκ 1 και συνολικά 24 για όλες τις διοργανώσεις όμως ο τρόπος που τον χρησιμοποιούσαν δεν ικανοποιούσε την Έβερτον που αποφάσισε να ανακαλέσει τον δανεισμό του. Λίγες μέρες μετά βρέθηκε στην Φόρεστ Γκρίν (που υποβιβάστηκε) υπό την σκεπή του Duncan Ferguson επίσης στην Λιγκ 1 όμως τραυματίστηκε μετά απο μόλις 3 συμμετοχές χρειάστηκε εγχείρηση και έχασε το υπόλοιπο της σεζόν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Συνεχίζει στην ομάδα έχει συμβόλαιο ως το 2025. Ας ελπίσουμε να επιστρέψει δυνατότερος και καλύτερος.Δεν μοιάζει ακόμα σε επίπεδο Πρεμιερ λιγκ.

Lewis Gibson

 Πριν κάποια χρόνια υπήρχαν μεγάλες ελπίδες για τον 22χρονο πλέον αμυντικό. Φέτος έκανε μια σχετικά γεμάτη σεζόν στην Μπρίστολ Ρόβερς στην Λιγκ 1 με 33 συμμετοχές(31 για το πρωτάθλημα) και σκόραρε 1 φορά .Τα στατιστικά στο Sofascore του δίνουν καλύτερο μέσο όρο βαθμολογίας 6,88 από τον Astley που είδαμε πιο πάνω. Όμως θα πρέπει να αναλογιστούμε ότι έπαιξε σε μια καλύτερη ομάδα. Είχε μέσο όρο τάκλιν 1,2, καθαρίσματα φάσεων 3,0  και 1,1 κοψίματα ανά παιχνίδι.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Είναι 22ετών πέρυσι με αρκετά χειρότερη σεζόν στην Σέφιλντ του δόθηκε μια ευκαιρία φέτος ποιος ξέρει.Δεν μοιάζει σε επίπεδο Πρεμιερ λιγκ οριακά ίσως είναι παίκτης για Τσαμπιονσιπ. Θα δίναμε 50% πιθανότητα να ανανεώσει για λίγο ακόμα.

Lewis Warrington

 Ο 20χρόνος μέσος έχει φανατικούς φίλους, στα social media κάποιοι επιμένουν ότι χωρούσε στο ρόστερ της ομάδας. Στην Φλιτγουντ έκανε μια γεμάτη σεζόν φέτος. Όπως ξαιρετική σεζόν είχε στην Τρανμίρ πέρυσι στην Λίγκ 2. Εντυπωσίασε στην προετοιμασία το προηγούμενο καλοκαίρι και απο το Σεπτέμβριο βρέθηκε στην Φλίτγουντ στην Λιγκ 1. Έκανε συνολικά 43 συμμετοχές κυρίως ως αμυντικό χαφ σε όλες τις διοργανώσεις (38 για το πρωτάθλημα της Λιγκ 1) Δεν πέτυχε γκολ είχε μια ασίστ. Σε μια Φλιτγουντ που είχε μια μέτρια σεζόν στην κατηγορία τερμάτισε 13η. Τα στατστικα του Warringthon δεν εντυπωσιάζουν ιδιαίτερα. Πασάρει σχετικά καλά με 79% και δείχνει ώριμος στο παιχνίδι του και όπως γράφεται έχει αρκετά καλές τοποθετήσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Έχει ένα χρόνο ακόμα στο συμβόλαιο του. Δεν μοιάζει ακόμα σε επίπεδο Πρεμιερ λιγκ, αλλά δείχνει να δουλεύει πολύ. Μια ανανέωση και αν η ομάδα σωθεί ένας καλός δανεισμός στην Τσάμπιονσιπ, ίσως να είναι αυτό που χρειάζεται.

Lewis Dobbin

  O 20χρονος εξτρεμ επίσης έκανε συνολικά 53 εμφανίσεις (43 για του πρωτάθλημα) με την Ντέρμπι Κάουντι που έχασε για 1 βαθμό τα πλεί-οφ ανόδου από την Λιγκ 1 στην Τσάμπιονσιπ. Μπορεί οι συμμετοχές του να ήταν πολλές αλλά σχεδόν στα μισά παιχνίδια από όσα έπαιξε ήρθε από τον πάγκο. Σκόραρε 3 γκολ για το πρωτάθλημα της Λιγκ1 και είχε ακόμα 4 ασίστ . Ακόμα έπαιξε στο κύπελλο όπου πέτυχε και γκολ εναντίον της Τόρκι αλλά και στο λιγκ καπ τρόφι το κύπελλο των χαμηλότερων κατηγοριών όπου και εκεί πέτυχε γκολ εναντίον της Μάνσφιλντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Έχει ακόμα 2 χρόνια στο συμβόλαιο του Περίπου στα ίδια με τον Warrington αν σωθεί η ομάδα ένας καλός δανεισμός στην Τσάμπιονσιπ, ίσως να είναι αυτό που χρειάζεται.

Tom Cannon

 Τέλος ο 20χρονος επιθετικός Thomas Cannon φέτος έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα. Θεωρήθηκε καλό να πάει δανεικός στην Πρέστον στην Τσάμπιονσιπ για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Ο νεαρός Ιρλανδός έκανε φοβερά πράγματα στους 4,5 μήνες που ήταν στην ομάδα 20 εμφανίσεις 8 γκολ και 1 ασίστ. Τα στατιστικά στο Sofascore του δίνουν έναν μέσο όρο βαθμολογίας 6,91.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λογικά θα έχει θέση στο ρόστερ της ομάδας την επόμενη σεζόν σε όποια κατηγορία και αν βρίσκεται η Έβερτον. Τα στατιστικά του ήταν ακόμα καλύτερα από του Simms που ήταν βασικός στην Σαντερλαντ το πρώτο μισό της σεζόν.

 

Έχετε τις δικές σας εκτιμήσεις η απόψεις θα χαρούμε να τις διαβάσουμε.

αφησε ενα σχολιο