1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΑΠΟ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ;

ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΑΠΟ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ;

 Η Έβερτον προσπαθεί να πετύχει τον δανεισμό  20χρονου Τυνήσιου μέσου από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, σύμφωνα με τον Fabrizio Romano.

 Ο Ιταλός δημοσιογράφος που θεωρείτε ειδικός στις μεταγραφές ανέφερε στην καθημερινή του ενημέρωση (7 Ιανουαρίου) ότι οι Toffees θέλουν να κερδίσουν την Σεβίλλη και να υπογράψουν τον Hannibal Mejbri , αφού ο ισπανικός σύλλογος προσέγγισε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να συντάξει μια συμφωνία που περιελάμβανε ρήτρα αγοράς. Η ομάδα του Sean Dyche αναμένεται να συνεχίσει να πιέζει για την υπογραφή και ο Romano πιστεύει ότι στην ομάδα μας  “έχουν μια ευκαιρία“, αλλά οποιαδήποτε τέτοια συμφωνία δεν θα είναι εύκολη καθώς ο νεαρός μέσος έχει ήδη δώσει το πράσινο φως στη Σεβίλλη.

 Ο Hannibal Mejbri βρίσκεται στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2019 στα 16 του χρόνια όταν και αποκτήθηκε από την Μονακό έναντι 5 εκατομμυρίων λιρών με πιθανότητα να φτάσουν ως τα 10 εκατομύρια με τα μπόνους. Το 2021 έκανε την πρώτη του συμμετοχή στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με την Γούλβς. Τον Αύγουστο του 2022, ο Mejbri εντάχθηκε στην Championship και την Μπέρμιγχαμ  ως δανεικός για τη σεζόν 2022–23. Στις 10 Φεβρουαρίου 2023, σημείωσε το πρώτο του γκολ και μοναδικό του γκολ εναντίον της Γουέστ Μπρόμιτς, με ένα αιφνιδιαστικό φάουλ είχε ακόμα 5 ασίστ . Φέτος έμεινε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπου και σκόραρε το πρωτο του γκολ στην Πρέμιερ λιγκ στην ήττα της ομάδας του από την Μπράιτον. Ακολουθεί η καρτέλα του παίκτη στο Whoscored και ένα βίντεο με highlight απο την καριέρα του.

 

αφησε ενα σχολιο